- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 20
İnşAllah kuzummCanım hepimiz bir sıkıntımız, bir derdimiz olduğu için kendi rızamızla katıldık. Umuyorum ki sıkıntı çıkmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah kuzummCanım hepimiz bir sıkıntımız, bir derdimiz olduğu için kendi rızamızla katıldık. Umuyorum ki sıkıntı çıkmaz.
Canım ılk kısı ıcın bıldırım bugun son degılmı yanı senın ıcın?İnşAllah kuzumm
Ben de katılıyorum sana canım kumbara olunca rastgele çekiyoruz ama kişiye özel olunca tam niyetine çekmiş oluyoruz @Harlofia canım kumbara olmasın bu sefer bence ❤Canım kendi adıma ben sırası gelen arkadaş için niyet edip öyle başlıyorum. Bitiminde yine o arkadaş için gönlümden geldiği gibi dua ediyorum. Kumbara olursa niyet başka arkadaşa okumuşken pek sağlıklı gelmedi bana.
Ilk once grubun ciddi anlamda var olması lazım benceBen de katılıyorum sana canım kumbara olunca rastgele çekiyoruz ama kişiye özel olunca tam niyetine çekmiş oluyoruz @Harlofia canım kumbara olmasın bu sefer bence ❤
Çok haklısın. Aynı sekılde katılıyorum.Ben özellikle herkese okunacak mı diye sordum çünkü listenin sonlarına doğruyum ve gerçekten kendim için duaya ihtiyacım var. Zor bir süreçten geçiyorum listenin ortalarına geldiğinde bırakılmamasını istiyorum. Gösterdiğim özeni herkesin göstermesini isterim. Beni anladığınızı düşünüyorum . Akşam okuma bildiririmi yaparım. Sayıya ulaşamadım henüz.
Biz çoğumuz sürekli aynı gruplardaydık canım çok şükür böyle bişey yaşamadık merak etme. Sayımız azalmaz ama diyelim ki azaldı Allahın izniyle okur bitiririzBen özellikle herkese okunacak mı diye sordum çünkü listenin sonlarına doğruyum ve gerçekten kendim için duaya ihtiyacım var. Zor bir süreçten geçiyorum listenin ortalarına geldiğinde bırakılmamasını istiyorum. Gösterdiğim özeni herkesin göstermesini isterim. Beni anladığınızı düşünüyorum . Akşam okuma bildiririmi yaparım. Sayıya ulaşamadım henüz.
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için; ferahladım ne yalan söyleyeyim.Biz çoğumuz sürekli aynı gruplardaydık canım çok şükür böyle bişey yaşamadık merak etme. Sayımız azalmaz ama diyelim ki azaldı Allahın izniyle okur bitiririz
Her kısıye 10.689 tane ya fettah okuyacağız canımToplam 10.689 Ya Fettah mı çekiceğiz? Her ismemi 10.689 Ya Fettah mı çekeceğiz? Toplam da 10.689 çekilecekse benim için kolay ben çekerim
Her kısıye 10.689 tane ya fettah okuyacağız canım
Toplamda 239.129 hatım edılmıs olacak
Kac bin okuncak hanımlar@Birbilsem1132
@Birdemetumut
@BereliPenguen
@HejaR12
@Teneffus Zili
@Hapiness
@Sohrab
@Nana929
@namaste21
@Mimariye
@Assos32
@burcusami
@Passion5234
@Ruveydam2015
H M
@Mucizemm222
@moco-coco
Kızlar ya Fettah Hatmi yapacağız katılmak ister misiniz?
Canım kapattık listeyi bir kişi 10869 tane okuyoruz 2 gün süre veriyoruzKac bin okuncak hanımlar
Himm tamam canım Allah kabul etsin inşallahCanım kapattık listeyi bir kişi 10869 tane okuyoruz 2 gün süre veriyoruz
Gerçekten çok istediğim bir gruptu düzenli devam etmesini çok istiyırumIlk once grubun ciddi anlamda var olması lazım bence
Benide alırsanız yükünüzü hafifletirimGerçekten çok istediğim bir gruptu düzenli devam etmesini çok istiyırum
2.kişiye geçtiğimizde alıyım olur mu sayılar karışmasın şimdiBenide alırsanız yükünüzü hafifletirim
Tamam canim ben okuyayım mi? Kumbara filan varsa okuyayım oraya2.kişiye geçtiğimizde alıyım olur mu sayılar karışmasın şimdi
Kumbara yapmıcaz canım kişinin niyetine okuyacağızTamam canim ben okuyayım mi? Kumbara filan varsa okuyayım oraya
Diğer turlu kumbarada da niyet yokmuydu tamam canim nasıl isterseniz ,Kumbara yapmıcaz canım kişinin niyetine okuyacağız