🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Ben özellikle herkese okunacak mı diye sordum çünkü listenin sonlarına doğruyum ve gerçekten kendim için duaya ihtiyacım var. Zor bir süreçten geçiyorum listenin ortalarına geldiğinde bırakılmamasını istiyorum. Gösterdiğim özeni herkesin göstermesini isterim. Beni anladığınızı düşünüyorum . Akşam okuma bildiririmi yaparım. Sayıya ulaşamadım henüz.

Canım kendi adıma ben sırası gelen arkadaş için niyet edip öyle başlıyorum. Bitiminde yine o arkadaş için gönlümden geldiği gibi dua ediyorum. Kumbara olursa niyet başka arkadaşa okumuşken pek sağlıklı gelmedi bana.
Ben de katılıyorum sana canım kumbara olunca rastgele çekiyoruz ama kişiye özel olunca tam niyetine çekmiş oluyoruz @Harlofia canım kumbara olmasın bu sefer bence 😍

Ben özellikle herkese okunacak mı diye sordum çünkü listenin sonlarına doğruyum ve gerçekten kendim için duaya ihtiyacım var. Zor bir süreçten geçiyorum listenin ortalarına geldiğinde bırakılmamasını istiyorum. Gösterdiğim özeni herkesin göstermesini isterim. Beni anladığınızı düşünüyorum . Akşam okuma bildiririmi yaparım. Sayıya ulaşamadım henüz.
Çok haklısın. Aynı sekılde katılıyorum.

Biz çoğumuz sürekli aynı gruplardaydık canım çok şükür böyle bişey yaşamadık merak etme. Sayımız azalmaz ama diyelim ki azaldı Allahın izniyle okur bitiririz

Toplam 10.689 Ya Fettah mı çekiceğiz? Her ismemi 10.689 Ya Fettah mı çekeceğiz? Toplam da 10.689 çekilecekse benim için kolay ben çekerim 👍

X