Aslında ideal bir sayı canım diğer türlü liste bitmek bilmez eğer zorlanırsan eksik kaldığın yerlerde yardımcı olabiliriz2,5 gün çok az değil mi? Misafir gelecek diye dün bütün gün temizlik yaptım bendaha yeni girdim kk ye
Noldu kuzum ne kaçırdım yineGrubun gidişatında adını veremediğim bi sıkıntı var cunku anlamadım bendeyanlıs anlasılmak istemem bu konuda ama sankı aramızda zorlanacak kısıler var gıbı hissettim..
Yok olan birsey henuz ama sankı ılerleyen zamanlarda sıkıntı yasayacakmısız gıbı gelıyorNoldu kuzum ne kaçırdım yine
Cnm sayı olarak günde 10 bin civarı olursa gerçekten çok diye konuştuk o yüzden 2 günde 1 kişi dendi, kendi adima konuşayım ben 1 günde bu sayıyı yapamam.Biz bu hatımı ramazan da yaptık 45 kısıyle ama ayrı bır hava vardı orda yanı herkes cok heveslıydı burda daha yetisip yetısemıcenı konusuyoruz
Yok zaten 2 gun olacak ben 1 gunu lafın gelısı dedım yetısıyor kolay anlamında yanıCnm sayı olarak günde 10 bin civarı olursa gerçekten çok diye konuştuk o yüzden 2 günde 1 kişi dendi, kendi adima konuşayım ben 1 günde bu sayıyı yapamam.
Ne bileyim üstüme alındım ben yazdım ya hani ondan dedimYok zaten 2 gun olacak ben 1 gunu lafın gelısı dedım yetısıyor kolay anlamında yanı
Ask olsun kimseye nazaran demedım sadece grup oturmadı gıbıme geldi henuz ondan dedim cnmNe bileyim üstüme alındım ben yazdım ya hani ondan dedim
Evet kızlar ben de katılıyorum bu ypruma kimsenin hatminde eksiklik kalsın istemem Allah ın izniyle bu hatim bittikten sonra benim duam kabul oldu diyen bir sürü arkadaş görmek isterim burda bu yüzden eksiklik kalsın istemiyorumGrubun gidişatında adını veremediğim bi sıkıntı var cunku anlamadım bendeyanlıs anlasılmak istemem bu konuda ama sankı aramızda zorlanacak kısıler var gıbı hissettim..
Niye öyle bi izlenim yarattı grup peki cnmAsk olsun kimseye nazaran demedım sadece grup oturmadı gıbıme geldi henuz ondan dedim cnm
Dillerine sağlık canımm ❤@Harlofia canım okudum senin için Rabbim kabul etsin inşallah gönlündekini nasip etsin
Dedım ya cıdden henuz grubu oturtamadık, o ciddiyetlıgı sağlayamadık gıbıme geldi benımNiye öyle bi izlenim yarattı grup peki cnm
Kumbara mı yapsak acaba eksik kalanlar için niyet edip ben alışmışım çok çok çekmeye Ya Fettah diyip duruyorum evin içindeDedım ya cıdden henuz grubu oturtamadık, o ciddiyetlıgı sağlayamadık gıbıme geldi benım
Kumbara mı yapsak acaba eksik kalanlar için niyet edip ben alışmışım çok çok çekmeye Ya Fettah diyip duruyorum evin içinde
Ya evet haklısın da bir sıkıntı çıksın eksiklik olsun istemiyorum inşAllah herkes özenli bir şekilde okurCanım kendi adıma ben sırası gelen arkadaş için niyet edip öyle başlıyorum. Bitiminde yine o arkadaş için gönlümden geldiği gibi dua ediyorum. Kumbara olursa niyet başka arkadaşa okumuşken pek sağlıklı gelmedi bana.
Ya evet haklısın da bir sıkıntı çıksın eksiklik olsun istemiyorum inşAllah herkes özenli bir şekilde okur