🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

2,5 gün çok az değil mi? Misafir gelecek diye dün bütün gün temizlik yaptım ben 😔 daha yeni girdim kk ye 👍
Aslında ideal bir sayı canım diğer türlü liste bitmek bilmez eğer zorlanırsan eksik kaldığın yerlerde yardımcı olabiliriz

Kızlar gercekten devam etmek isteyenler devam etsın bence yetıstıremedıni dusunen varsa yolun en basından demesi daha dogru olur 🤲

Biz bu hatımı ramazan da yaptık 45 kısıyle ama ayrı bır hava vardı orda yanı herkes cok heveslıydı burda daha yetisip yetısemıcenı konusuyoruz 😔
Cnm sayı olarak günde 10 bin civarı olursa gerçekten çok diye konuştuk o yüzden 2 günde 1 kişi dendi, kendi adima konuşayım ben 1 günde bu sayıyı yapamam.

Grubun gidişatında adını veremediğim bi sıkıntı var cunku anlamadım bende 😔 yanlıs anlasılmak istemem bu konuda ama sankı aramızda zorlanacak kısıler var gıbı hissettim..
Evet kızlar ben de katılıyorum bu ypruma kimsenin hatminde eksiklik kalsın istemem Allah ın izniyle bu hatim bittikten sonra benim duam kabul oldu diyen bir sürü arkadaş görmek isterim burda bu yüzden eksiklik kalsın istemiyorum
Kimseyi azarlamıyorum kızlar yanlış anlaşılmasın sakın 😄 özen gösterelim istiyorum sadece

Kumbara mı yapsak acaba eksik kalanlar için niyet edip ben alışmışım çok çok çekmeye Ya Fettah diyip duruyorum evin içinde 🙈

Canım kendi adıma ben sırası gelen arkadaş için niyet edip öyle başlıyorum. Bitiminde yine o arkadaş için gönlümden geldiği gibi dua ediyorum. Kumbara olursa niyet başka arkadaşa okumuşken pek sağlıklı gelmedi bana.

Canım kendi adıma ben sırası gelen arkadaş için niyet edip öyle başlıyorum. Bitiminde yine o arkadaş için gönlümden geldiği gibi dua ediyorum. Kumbara olursa niyet başka arkadaşa okumuşken pek sağlıklı gelmedi bana.
Ya evet haklısın da bir sıkıntı çıksın eksiklik olsun istemiyorum inşAllah herkes özenli bir şekilde okur

X