Hacetepe Üniversitesi Hastanesi Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar Yada Görüşmeye Gidenler Yardım

merveidil

Güzellik
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
88
15
37
Merhaba arkadaşlar bütçem kısıtlı Ankarada yaşıyorum ve meme büyütme ameliyatı olmayı çok istiyorum. Ancak ne yapmam,nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok. Konu başaşlığımda da belirtiğim gibi ilk etapta Hacetepe Üniversitesi Hastanesine gìtmeyi dūşūnūyorum ancak prosödūr nedír doktor seçimi yapabiliyor muyum, yapabiliyorsam hangi doktoru tavsiye edersiniz, ameliyat gūnūnū geç bir taríhe mi veriyorlar ve fiyat nedir deneyimi olanların yardımını bekliyorum. Tabi Ankarada başka devlet, ūniversite, araştırma hastanesi deneyimi olan arkadaşlar sizinde deneyim ve yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkūrler

Hacettepe tavsiye etmeyen çok arkadaş var forumda. Neticede canınız söz konusu. Hemde her türlü komplikasyon ve hataya açık bir operasyonda canınız ve istekleriniz söz konusu. Kolay bir ameliyat değil. Protez seçimi, tipi, protezin gövdeye kombinasyonu, size ve tatminkarlığınıza uygunluğu.. Ciddi ve ince iş. İyileşme süreci, yumuşama süreci uzun olan bir süreç. Korkutmayayım aslında, yumuşama ve oturma süreci uzun olan bir süreç. Emin ellerde bu operasyonu tamamlamaz iseniz olumsuz ve tatmin doğrultusunda eksik sonuçlar alabilirsiniz. Hem para hem zaman kaybı olacak. Devlet hastanelerinde bu tarz operasyonlar doktorun stajyer kontrolünde olaya el attırması ile oluşmakta bilirsiniz ki. Ne kadar güvenebilirsiniz? Bu büyük bir şans işi. Diğer illerde devlet hastanelerinde bu operasyonu gerçekleştirmiş kişiler var ve çokta memnun. Siz Ankarada ki hastaneden bahsediyorsunuz. Memmun kalan olduğu gibi kalmayan da var. Daha yeni okudum burada konu hatırımda kalmadı lâkin bilmelisiniz bunu, çok tavsiye edilenler arasında gelmiyor. Anlattığım gibi göğüs önemli bir bölge. Psikolojiye çok etken, olumsuz sonuçlar elde edeceğiniz bir operasyona girmek istemezsiniz değil mi? Önemli çünkü, memnun kalmaz iseniz bekleme süreci çıkacak karşınıza. Ve tekrar olacağınız bir revizyon ameliyatında yine bütcenizden gidecek. Dahası vaktinizden de.. Demem o ki; benim nacizhane fikrim imkanınız var ise biraz daha sabredip kenara paranızı atarak özel bir hastanede iyi bir doktora göğüslerinizi teslim etmeniz doğrultusunda. Karar mercii sizsiniz elbette.

Rica ederim,bir ışık oldu isem düşüncelerinize ne mutlu bana.. Tüm fikirleri değerlendirmek gerek:KK66:

X