Çatlaklar Haccer Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende c.tesi günü aktardan aldım iki gündür kullanıorum bu aralar ne bulursam öğrenirsem kullnmaya denemeye başladımm kaydirigubbakcemile2 banada aktardaki adam bunu çok iyi olduğuunu söledi hatta hamile karısına bile bunu vermiş hiç bi yan etkisi yok çok sağlıklı ve kesin çözüm dedi ama bakalımm görücez artık :dance:

bende c.tesi günü aktardan aldım iki gündür kullanıorum bu aralar ne bulursam öğrenirsem kullnmaya denemeye başladımm kaydirigubbakcemile2 banada aktardaki adam bunu çok iyi olduğuunu söledi hatta hamile karısına bile bunu vermiş hiç bi yan etkisi yok çok sağlıklı ve kesin çözüm dedi ama bakalımm görücez artık :dance:

mrb.fiatını öğrenebilirmiyim acaba.bi arkadaşımda güzellik uzmanından almıştı.pahalıya aldığını düşünüyodu.birde bu krem ne işe yarıyor acaba:kahve: sevgiler..

bende kullandım aynı kremden hamileykende kullandım ama pek işe yaramadı gerçi bnm çatlaklarımın kaçınılmaz olduğunu biliyordum ama...ben cildime kullandım cildime iyi geldi en azından katkı maddesiz doğal burda çok ünlü bi aktardan aldım fiyatıda 15 ytl idi.

mrb.fiatını öğrenebilirmiyim acaba.bi arkadaşımda güzellik uzmanından almıştı.pahalıya aldığını düşünüyodu.birde bu krem ne işe yarıyor acaba:kahve: sevgiler..
20 ytl satıyolar aktardan aldım üzerinde günlük bakım kremii yazıo ama adam çok iddialı ve emin konuştu eşimde kullnanıo hiç bişi olmadı olanları geçirdi die bende öle aldım ama bi işe yaramıcak gibi gelio :1no2:

aktarlar ürün satmak için nerdeyse ben denedim diyecekler:) aktarlara da inanmamak gerekir bence..

ürün çok güzel bir ürün. geri iade garantisi var aynı zamanda. %100 bitkisel ve içerisinde bulunan yağlar cilt bakımı açısından son derece faydalı... ben yüz yıkama jeliyle beraber kullanıyorum sonuç harika :)

bugün aktarda ve eczanede gördüm çok memnundular ezcacı ve aktar ilk önce kullanan sivilceyi yüzüye vurur sonra iyileşecek çok güzel bir krem dedi bunu kullan devamını gelip alcaksın dedi siyah noktaya sivilceye lekelere çok güzel öneririim dedi denemeye değer bunun reklamı yok eğer olsa bukadar hesaplı olmazdı dedi

bende hamileyken kulandım ama hiç bi işe yaramadı karnım gögüslerim çatlak doluuuuu

Ben bu kremi 1 bucuk yildir kullaniyorum. sonuc mukemmel!! ben sivilce için almistim iyi kide almisim kullanmaya basladigimdan beri sivilcerim ardik yok çok sukur..

Arkadaşlar temizleme jeli ile beraber kullanıyorum cildim bazen harika bazen yağ kusuyor:KK43:(
iyi mi kötü mü karar veremiyorum haccer krem için ama çok çok memnun da kalmadım açıkçası ve aktar bana 25 tl den sattı jel ve kremi:KK43: cildim karma ve hafif sivilceli maske vs önerisi olanlar varsa bilgilerini esirgemesin çünkü bıktım artık:KK43: 20 yaşından sonra sivilce problemim baş gösterdi bu ergenliğin devam ettiği anlamına mı geliyor:))) şu an 23 yaşındayım 3 senede cildim çok deforme oldu:KK43:

Arkadaşlar ben hamilelğim süresince kakao yağını kullandım hergün sabah akşam çok kötü kokuyor ama hiç bir şekilde çatlak olmuyor ben göğüslerin çatladığını bilmiyordum bilseydim orayada sürerdim çatlayan tek yerimde göğüslerimm kullanın benden söylemesi biliyorsunuz çatlağın çözümü yok lazer hariç:)):KK49::KK49:

Kullanmaya başladığım ilk günden etkisini hissettim ve yaklaşık bir haftada baya düzeldi cildim, ama krem de bir yere kadar.her cilt problemine iyi gelmesini bekleyemeyiz zaten, geçmeyen sorunlar için de doktora gitmeyi düşünüyorum. ben de historia'dan 30 tl'ye aldım, 15'e alan varmış.fiyat araştırması yapsaymışım, kazıklandım :KK43: ama gönül rahatığıyla kullanıyorum, çünkü diğer kozmetik ürünleri, cilt bakım kremleri 1 verip 2 alıyor. ayrıca temizlikten sonra iyice açılan gözeneklere başka krem sürmeye içim elvermiyor, bir sürü kimyasal var içlerinde, hemen emer cilt onu. ayrıca kokusu da güzel bence, limonlu kek hamuru gibi kokuyor :) kıvamı da yoğun baya, merhem gibi. ben de aldıktan sonra öğrendim, bilinen meşhur bir kremmiş, yeni haberim oldu. nasıl kaçırmışım :) umarım yazdıklarım bir fikir verir.

bende dün aldım yıkama jeliyle nemlendiricisini bi deneyeyim dedim.yıkama jelinin kıvamı hoşuma gitmedi pek nemlendiriciden de çok koyu kıvamlı ve yağlı olduğu için mercimek tanesinden bile az sürmek yetiyor bir gün oldu kullanalı şimdilik iyi gibi tahmin ettiğim gibi yağlandırmadı hiç.ki üstüne fondöten bile sürmüştüm

X