HACAMAT

Nefesimo

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
ARKADAŞLAR.GEBE KALAMADİĞIM İÇİN HACAMAT YAPTİRMAK İSTİYORUM ama genetik testinde biraz kan pıhtılaşması olduğunu söyledi doktor hacamat engelmi bu bilgisi olan varmi

Bende de pıhtılaşma var bilmeden dün hacamat yaptırdım şimdilik bir yan etki görmedim inşallah olmaz da

Bende de vardı yaptırdım herhangi bir sorunla karşılaşmadım yine de doktorunuza danışın isterseniz.

HACAMAT mı gebe olmanızı sağlayacak ? Neden gebe kalamadığınızı araştırmak yerine HACAMAT gibi çağ dışı kalmış şeylerle uğraşıyorsunuz ? Yumurtalık testi pıhtı testi yumurta sayısı testi gibi kesin sonuç gösteren testler varken neden HACAMAT gibi tıp dışı şeyler uygulatırsınız anlamıyorum.

ARKADAŞLAR.GEBE KALAMADİĞIM İÇİN HACAMAT YAPTİRMAK İSTİYORUM ama genetik testinde biraz kan pıhtılaşması olduğunu söyledi doktor hacamat engelmi bu bilgisi olan varmi
Merhabalar hacamat yaptırdınız mi acıyor mu hamile kalabildiniz acaba

Teşekkürler benimde bir kaybim var bebiş iyi değil mi neden öyle dediniz kalbi mi durdu yoksa

Hacamat pıhtılaşmaya en iyi gelen şeydir fakat kan değerleriniz iyi ise Hacamat yaptırın, Hacamat her derde devadır Allahın izni ile ...

Hacamat uzmanıyım Bursa İnegöldeyim isteyenlere yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…