Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar hacamat yaptırdınız mi acıyor mu hamile kalabildiniz acabaARKADAŞLAR.GEBE KALAMADİĞIM İÇİN HACAMAT YAPTİRMAK İSTİYORUM ama genetik testinde biraz kan pıhtılaşması olduğunu söyledi doktor hacamat engelmi bu bilgisi olan varmi
Hacamat kesinlikle ağrı sızı yapmaz işin ehli birine yaptırırsanız, öyle bir kez yaptırdım hamile kaldım durumu da pek yok, düzenli yaptırmanız gerekir :)Merhabalar hacamat yaptırdınız mi acıyor mu hamile kalabildiniz acaba
Hacamat pıhtılaşmaya en iyi gelen şeydir fakat kan değerleriniz iyi ise Hacamat yaptırın, Hacamat her derde devadır Allahın izni ile ...ARKADAŞLAR.GEBE KALAMADİĞIM İÇİN HACAMAT YAPTİRMAK İSTİYORUM ama genetik testinde biraz kan pıhtılaşması olduğunu söyledi doktor hacamat engelmi bu bilgisi olan varmi
Ara ara mi yaptirmak gerekiyor belirli aralıklarla yoksa bı defa yeterli miHacamat pıhtılaşmaya en iyi gelen şeydir fakat kan değerleriniz iyi ise Hacamat yaptırın, Hacamat her derde devadır Allahın izni ile ...
Kan değerlerinize göre en erken 1 ay sonra,Ara ara mi yaptirmak gerekiyor belirli aralıklarla yoksa bı defa yeterli mi
Sağolun Rabbim isteyen bakabilecek herkese sağlıklı evlat nasip etsin insallahKan değerlerinize göre en erken 1 ay sonra,