Merhaba, ben tarama hacamatı yaptırdım, bacaklarıma da yaptırdım, genel olarak eski halime oranla daha iyi oldum diyebilirim, korkulacak bişey yok Çok basit bir yöntem yeterki işin ehli olsun ..Aranızda hacamat olan var mı ?
İlk hacamatınız nasıldı?
Kimler niçin yaptırdı ?
sirt agrim icinAranızda hacamat olan var mı ?
İlk hacamatınız nasıldı?
Kimler niçin yaptırdı ?
hacamattan korkacagıma sulukten korkardım yerınde olsam :) ben yaptırdım cocuk ıcn . adet duzenlıyo falan dıyen de oldu duzenlenmedı ama 2 ay sonra tevafuktur ki hamıle kaldım ama düşükle sonuclandıYa ben belime atacağım ilk olacak. Zaten güveniyorum yaptıracağım kişiye de. Sonra rahime sülük atılacak. Karnımın üstünden yumurtalıkların oraya çocuk için. Sonra tiroid için göbeğimin o kısmına. Ama ne bilim . Küçüklüğümden beri bel ağrısı çekiyorum bir daha bir daha tekrar etmesini istemiyorum. İnşAllah faydasını ilk hacamatta görürüm.
Peki bir daha hamile kaldınız mıhacamattan korkacagıma sulukten korkardım yerınde olsam :) ben yaptırdım cocuk ıcn . adet duzenlıyo falan dıyen de oldu duzenlenmedı ama 2 ay sonra tevafuktur ki hamıle kaldım ama düşükle sonuclandı
2 kayıp + 1 kımyasal sımdı 1 yasında oglum var :) bende rahım anomalısı de varmıs duzelttırdık o da etkıledı tabıPeki bir daha hamile kaldınız mı
Allah bağışlasın inşAllah. 2 kaybınız hacamattan sonra mı oldu. Yani bir daha çocuk için hacamat yapınca mı düşük oldu. Hakkınızı helal edin yaranızı deşmek için sormuyorum ben çocuk çok istiyorum ama düşük olmasın sonrasında da ölmesini istemiyorum korkuyorum inşAllah öyle bir şey olmaz da ben de doğurup sağlıklı ve sağlıkla büyütmek istiyorum2 kayıp + 1 kımyasal sımdı 1 yasında oglum var :) bende rahım anomalısı de varmıs duzelttırdık o da etkıledı tabı
hıc bı hamılelıgın devamlılıgı saglıgı konusunda garantı edemezsın ki. sunu yaptım cok guzel saglıklı oldu denmez. dr kontrolunde oluyosun her ılacı her besını alıyosun yıne veren allah alan allah. kım ıster dusugu olsun. evet hacamattan sonra ılk hamıllıgım oldu. yumurta kalıtesızlıgı rahım ıcının elverıssız olması da etken dusuklere. ama cok saglıklı kısıler de bebeklerını kaybedıyorlar. can konusunda plan yapılmıyor bilirsin:) ınsallah rabbım hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp eder ama sınav ıste:) hepsi sınav. amelıyat olmasaydım da belkı saglıklı bı hamılelık yasıycaktım ama erken dogma rıskı cocugun ılk zamanlarda tutunamama rıskı oldugu ıcın oldum. yanı bız elımızden gelenı yapalım. dıkkat edelım. gerısı yaradana kaldı :))Allah bağışlasın inşAllah. 2 kaybınız hacamattan sonra mı oldu. Yani bir daha çocuk için hacamat yapınca mı düşük oldu. Hakkınızı helal edin yaranızı deşmek için sormuyorum ben çocuk çok istiyorum ama düşük olmasın sonrasında da ölmesini istemiyorum korkuyorum inşAllah öyle bir şey olmaz da ben de doğurup sağlıklı ve sağlıkla büyütmek istiyorum
Çok haklısın. Hani diyorlar ya . Neyin çok ister seversen o senin sınavın olur. Her şeyi biliyorum . Veren de Allah alan da Allah . Bana küçükken demişler ki bu kız ölecek babaannemgil demiş ölecekse bizim evimizde ölsün hastanede parçalayıp öldürmeyin diye .kalbimde üfürük (delik) vardı . Onlar öleceğimi beklerken Allah yaşatmak istedi sonradan kapandı benim en küçük kardeşim 10 . Ayın 2021 yılında binadan düşüp öldü . Bunlar gözümün önüne geliyor korkuyorum. Bunların hepsi sınav neyden korkarsan o başına geliyormuş. İnşAllah korktuğum başıma uğratmasın. Hatta hiç kimsenin. Ben hala kardeşimin acısını yaşıyorum. Bazen diyorum olmadığı daha mı iyi . Allah bilirde biz bilemeyiz. Takdiri ilahi. Ne olacaksa hayırlısını versin inşAllah. Hayrın da hayırlısını versin. İsyana düşürmesin inşAllahhıc bı hamılelıgın devamlılıgı saglıgı konusunda garantı edemezsın ki. sunu yaptım cok guzel saglıklı oldu denmez. dr kontrolunde oluyosun her ılacı her besını alıyosun yıne veren allah alan allah. kım ıster dusugu olsun. evet hacamattan sonra ılk hamıllıgım oldu. yumurta kalıtesızlıgı rahım ıcının elverıssız olması da etken dusuklere. ama cok saglıklı kısıler de bebeklerını kaybedıyorlar. can konusunda plan yapılmıyor bilirsin:) ınsallah rabbım hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp eder ama sınav ıste:) hepsi sınav. amelıyat olmasaydım da belkı saglıklı bı hamılelık yasıycaktım ama erken dogma rıskı cocugun ılk zamanlarda tutunamama rıskı oldugu ıcın oldum. yanı bız elımızden gelenı yapalım. dıkkat edelım. gerısı yaradana kaldı :))
ben minicik elma kurdundan korkan bir insanim agrilarim oyle bir hal aldi ki geceleri agliyordumYa ben belime atacağım ilk olacak. Zaten güveniyorum yaptıracağım kişiye de. Sonra rahime sülük atılacak. Karnımın üstünden yumurtalıkların oraya çocuk için. Sonra tiroid için göbeğimin o kısmına. Ama ne bilim . Küçüklüğümden beri bel ağrısı çekiyorum bir daha bir daha tekrar etmesini istemiyorum. İnşAllah faydasını ilk hacamatta görürüm.
Deriyi kanatarak asla ve asla altındaki hasta organı iyileştiremezsiniz. Psikolojik etkisinden faydalanıyorsunuz. İnsan vücuduna tedavi anlamında doktor ve hemşireden başka hiç kimse dokunamaz. Ne yazık ki, ciddi para getirisi olan bu alana Tıp doktorlarının da bulaşmış olması üzüntü vericidir.Aranızda hacamat olan var mı ?
İlk hacamatınız nasıldı?
Kimler niçin yaptırdı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?