- 28 Haziran 2022
- 776
- 165
- 33
- 28
- Konu Sahibi Meyremasya
Kızlar hacamat yaptıran var mı süreç nasıl
Biraz korku veriyo
Biraz korku veriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle ve kesinlikle çok işinin ehli birisini bulmanız lazım. Para için bunu yapan birisini değil. Temiz ve hijyenik olması da çok önemli.
Öyle morarmalar, iz kalmalar, çok kan akması iyi değil. Bunlar oluyorsa hata var demektir. Ben yaptırıyorum. Daha bu zamana kadar maşallah ne iz ve morarma hiçbirşey olmadı. Yaptıracağınız kişide bitiyor iş.
Ne aç gözlü insanlar var ya inanamıyorumEvet maalesef. Mesela kupa fiyatı alıyormuş bazı kişiler ve daha fazla alayım diye olması gerekenden daha fazla kupa atıyorlarmış. Böyle insanlar bile var. İyi araştırın acele etmeyin. O kadar şifalı ki ama doğru ellerde yapıldığında. Geç olsun biraz ama doğru olsun. Umarım birini bulabilirsiniz.
Bende ne iz ne acı olmadı.Bende cok istiyorum
Korkuyorum bi yandan yapan kisinin hijyen olması aletlerin hijyen olması şart ve sonrası iz kalir mi yada acı ağrı olur korkusu da var
Hastaneler de yapılıyor fizik ve rehabilitasyon bölümü yada ortopedi bölümlerinde
Genelde özel hastanelerde oluyor ve ciddi para istiyorlar
Bide faydasını gören varmı etrafa soruyorum çok iyi oldu diyende var değişen bir şey olmadı diyende
Iyice kararsız kalıyorum
Kendin öğrensen ne olacak ki ancak başkalarina yapabilirsin:) ya da kendinde max bacaklarınaAcaba kendim mi öğrensem
Herşeyin ne denir şarlatan mı ama onu oldu artık. Gerçekten her konuda böyle ulaşmak çok zor.Vallahide artık kime güvenecegimizide şaşırdık