• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat yaptıranlar

Kesinlikle ve kesinlikle çok işinin ehli birisini bulmanız lazım. Para için bunu yapan birisini değil. Temiz ve hijyenik olması da çok önemli.
Öyle morarmalar, iz kalmalar, çok kan akması iyi değil. Bunlar oluyorsa hata var demektir. Ben yaptırıyorum. Daha bu zamana kadar maşallah ne iz ve morarma hiçbirşey olmadı. Yaptıracağınız kişide bitiyor iş.

Çok haklısıniz siz nerede yaptırdınız
Kesinlikle ve kesinlikle çok işinin ehli birisini bulmanız lazım. Para için bunu yapan birisini değil. Temiz ve hijyenik olması da çok önemli.
Öyle morarmalar, iz kalmalar, çok kan akması iyi değil. Bunlar oluyorsa hata var demektir. Ben yaptırıyorum. Daha bu zamana kadar maşallah ne iz ve morarma hiçbirşey olmadı. Yaptıracağınız kişide bitiyor iş.

Benim bir tanıdığım yapıyor. Başkalarına yapmıyor aile üyelerine sadece. O yüzden gönlüm rahat şekilde yaptırıyorum.

Evet maalesef. Mesela kupa fiyatı alıyormuş bazı kişiler ve daha fazla alayım diye olması gerekenden daha fazla kupa atıyorlarmış. Böyle insanlar bile var. İyi araştırın acele etmeyin. O kadar şifalı ki ama doğru ellerde yapıldığında. Geç olsun biraz ama doğru olsun. Umarım birini bulabilirsiniz.

Ay inşallah oturduğumuz yerden bilen yok fizyoterapi okuyan Bi akrabamiz vardı annem o yapiyo dedi ama kiz çok genc bu iş bence tecrübe istiyo

Evet maalesef. Mesela kupa fiyatı alıyormuş bazı kişiler ve daha fazla alayım diye olması gerekenden daha fazla kupa atıyorlarmış. Böyle insanlar bile var. İyi araştırın acele etmeyin. O kadar şifalı ki ama doğru ellerde yapıldığında. Geç olsun biraz ama doğru olsun. Umarım birini bulabilirsiniz.
Ne aç gözlü insanlar var ya inanamıyorum 😔

Bence tecrübeden ziyade iyi bir eğitim. Yaşlı olması iyi olduğu anlamına gelmez. Fizyoterapist ise berde eğitim almış ne yapmış sorgulayın bence varsa bir iki örneği yollasın size.

Bende cok istiyorum
Korkuyorum bi yandan yapan kisinin hijyen olması aletlerin hijyen olması şart ve sonrası iz kalir mi yada acı ağrı olur korkusu da var

Hastaneler de yapılıyor fizik ve rehabilitasyon bölümü yada ortopedi bölümlerinde
Genelde özel hastanelerde oluyor ve ciddi para istiyorlar
Bide faydasını gören varmı etrafa soruyorum çok iyi oldu diyende var değişen bir şey olmadı diyende
Iyice kararsız kalıyorum

Sülük çok daha basit. Onun neyini yapamamış ki? Yok evet sülüğü yapamayan hacamatı hiç yapamaz. Ama şu var? Sülükte yapıştı mı bırakmıyor. Asla müdahale edilemiyor kendisi bırakmadığı sürece ve istediği yerden tutuyor bıraktığın yerden değil. Yaptıran kişi bunları bilmiyorsa ondan memnun kalmamış olabilir. Veya hemen mucize bekliyordur birşey değişmemiştir ilk sefer de ondan da kalmamış olabilir. Yani demem o ki neden memnun değil iyi öğrenmek lazım.

Bende cok istiyorum
Korkuyorum bi yandan yapan kisinin hijyen olması aletlerin hijyen olması şart ve sonrası iz kalir mi yada acı ağrı olur korkusu da var

Hastaneler de yapılıyor fizik ve rehabilitasyon bölümü yada ortopedi bölümlerinde
Genelde özel hastanelerde oluyor ve ciddi para istiyorlar
Bide faydasını gören varmı etrafa soruyorum çok iyi oldu diyende var değişen bir şey olmadı diyende
Iyice kararsız kalıyorum
Bende ne iz ne acı olmadı.
Kesinlikle doğru kişi bulunursa öneririm. Faydası olmadı diyen ya yanlış kişiye yaptırmıştır ya da farkında değildir ne beklediğinin. Ben şuan hamile olduğum için yaptıramıyorum ama dört gözle bekliyorum yaptırabileceğim zamanı.

Back