Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrh canim..bende bugun yaptırdım ama simdi tedirginim korkuyorum.çünkü aç yapilmasi gerekiyormuş aç gittim doktor biseyler ye dedi oyle yaptı.oncesinde ve sonrasında ne yedigin onemli degil dedi..kafami yikadim gelince..migren icin yaptırdım ama bugun basim agridi ve suan yazarken de hala tedirginim.mesela pazar yapilmasin denilmis ama ben pazar yaptirdim.tokken yapilrsa zarar gorulur denmis nekadr dogru gercekten korkuyorumBen de migren için geçen yıl yaptırmıştım çok faydasını gördüm eminim sen de görmüşsündür geçmiş olsun
Peki canm şunu ye yeme sugun olur yada ac tok gibi şeyler soylendi mi sanaBen hem hacımat hem sülük tedavisi oldum, tavsiye ederim durağan kanı temizliyor
Evet günleri var mesela, netten araştırıp öyle gidin şimdi unuttum.sabah çok az yiyip gitmiştim ben fazla tok olmamak gerekiyor hacımat sonrası uyumamak gerekiyor yani çok faydalı mutlaka tavsiye ederimPeki canm şunu ye yeme sugun olur yada ac tok gibi şeyler soylendi mi sana
Onu okumamistim biraz uyudumama dun ayin 17.gunuymus duyunca rahatladimEvet günleri var mesela, netten araştırıp öyle gidin şimdi unuttum.sabah çok az yiyip gitmiştim ben fazla tok olmamak gerekiyor hacımat sonrası uyumamak gerekiyor yani çok faydalı mutlaka tavsiye ederim