hacamat duyan bilen buraya...

zekkus

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
95
48
18
36
Kizlar hacamatla hamile kalan cok insan varmis varmi bilgisi olan yaptiran yada duyan bilen...

elam bu konuda daha once baslık acılmıs ve cok genis bilgi verilmiş. Oradan detaylara bakabilirsiniz. Ayrıca hacamat icin Istanbul Avrupa yakası gungoren bahcelievler de klinik ortamda ecz.duygu hnm. bayanlara ozel hacamat uygulaması yapıyor.

hacamat icin irtibat no:....

Son düzenleyen: Moderatör:
şiddetli başım agrıyor buna ihtiyacım var anadolu yakasında yok mu

Hacamattan sonra çok rahatlamıştım. Boyun ve kol ağrım çoktur, yorgunluk gerginlik ağrı hepsi bitmişti. Kuş gibi oldum demiştim.Ama gebe kalmama faydası olmadı. Kadın hastalıkları için belden yapılan Hacamatın faydalı olacağını duydum.ama benim belden hiç kan gelmemişti

Kizlar hacamatla hamile kalan cok insan varmis varmi bilgisi olan yaptiran yada duyan bilen...
Bende duydum canim benim 2 dusugum oldu banada yapcaklar haber bekliyorum belden yapiliyor

Benim doktorum da hacamat yapiyor ve o da faydali olabilecegini soylemisti. Adetli iken yaptirmanin daha fazla faydasi varmis. Bende dusunuyorum ama pek cesaret edemiyorum.

Anadolu yakasında ümraniyede var. Ben yaptırdım ama bebek şçin değil.sırtımdan yaptırdım

Benim doktorum da hacamat yapiyor ve o da faydali olabilecegini soylemisti. Adetli iken yaptirmanin daha fazla faydasi varmis. Bende dusunuyorum ama pek cesaret edemiyorum.
doktorunuz kim acaba bide bende çikolata kisti var sizin doktorunuz bu hastalık için yapıyormu faydası oluyor muymuş

doktorunuz kim acaba bide bende çikolata kisti var sizin doktorunuz bu hastalık için yapıyormu faydası oluyor muymuş

Ben yurtdisinda yasiyorum aile hekimim egitimini almis o yapiyor. Ozellikle cikolata kistine faydasi oluyormu bilmiyorum acikcasi ama ogrenmeye calisirim ve burdan bildiririm ben insallah.

Doktoruma sordum ve bununla alakali bilimsel bir aciklamaya daha once rastlamadigini fakat kendi tecrubelerinden bahsetti. Daha once pkolu veya cikolata kisti olanlarin hacamat yaptirdiktan sonra hamile kaldiklarini gormus. Ozellikle adet gunlerinde yaptirilinca daha faydali oluyormus. Ama dedigim gibi bilimsel arastirmalarda ozellikle faydali olacagina dair birseye rastlamamis. Ben denemeyi dusunuyorum.

Hacamat yaptirmis ve cok faydasini gormus biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.istanbulda olan arkadaslarimiz icin onerebilcegim bikac yer bile var.

Back