Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende duydum canim benim 2 dusugum oldu banada yapcaklar haber bekliyorum belden yapiliyorKizlar hacamatla hamile kalan cok insan varmis varmi bilgisi olan yaptiran yada duyan bilen...
doktorunuz kim acaba bide bende çikolata kisti var sizin doktorunuz bu hastalık için yapıyormu faydası oluyor muymuşBenim doktorum da hacamat yapiyor ve o da faydali olabilecegini soylemisti. Adetli iken yaptirmanin daha fazla faydasi varmis. Bende dusunuyorum ama pek cesaret edemiyorum.
doktorunuz kim acaba bide bende çikolata kisti var sizin doktorunuz bu hastalık için yapıyormu faydası oluyor muymuş
doktorunuz kim acaba bide bende çikolata kisti var sizin doktorunuz bu hastalık için yapıyormu faydası oluyor muymuş
özelden nereler olduğunu yazar mısınız rica etsemHacamat yaptirmis ve cok faydasini gormus biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.istanbulda olan arkadaslarimiz icin onerebilcegim bikac yer bile var.