Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hacamat yaptırdım 2 kere . Adetimden pıhtı giib kan geldi hacamattan sonra . Hacamat yumurtalara iyi gelir mi ? Bilen var mı ? Tüp bebek öncesi birdaha yaptırmak istiyorumda
Hacamat yaptırdım 2 kere . Adetimden pıhtı giib kan geldi hacamattan sonra . Hacamat yumurtalara iyi gelir mi ? Bilen var mı ? Tüp bebek öncesi birdaha yaptırmak istiyoru
Hacamat yaptırdım 2 kere . Adetimden pıhtı giib kan geldi hacamattan sonra . Hacamat yumurtalara iyi gelir mi ? Bilen var mı ? Tüp bebek öncesi birdaha yaptırmak istiyorumda
Merhaba bende tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum 2 hafta sonra hacamat yaptırayım dedim faydası olur belki benimde amh düşük 0.39 yaşım 24 sizin durumunuz nedir bide 2 kere yaptirdiginizda nasıl etkiler aldınız
Hacamatta pıhtı kan gelmesi pis kan değildir yanlış bilip konuşuyorlar. Pıhtı kan kanamanın durması için vücudun pıhtılaştıeması donması hemen. Adette pıhtı kan gelmesi de rahim dokusunu kalınlığı ile alakalı Hacamattan sonra diye hiç alakası yok. Bu ay sizde farklı bir kalınlaşma doku olabilir o düşebilir. Hacamat sünnettir sünnet niyetiyle sevap kazanmak ve şifa bulmak niyetiyle yaptırın tabi ama kesin ondandır vs denilmez. Kan dolaşımına iyi gelir en başta.