ben çok araştırdım habiboğlu sarımsak özlü şampuan aldım aktardan ilk kez dün akşam denedim bakalım sonuç ne olacak .kullananlar varmı çok merak ediyorum
Canım bir buçuk aydır falan kullanıyorum..kuaförün dediğine göre yeni saçlar çıkıyormuş çok fazla...ondan evvel bioblas kullanıyordum bu ikisi iyi geliyor bir tek saçlarıma..
ben biogreen marka sarimsak sampuani aldim. daha kullanali cok olmadi oyuzden birsey diyemicem. icine ekstradan sarimsak yagi ve cay agaci yagi kattim. yikarken kokuyor ama duruladiktan sonra kokmuyor.
bu habiboğlu hiç bir işe yaramadı bende hala aynı dökülme (( sinirden çatlıcam.bir de biogreeni deniycem oda olmazsa artık doktora gidicem ya da beklemeyip gitsemmiki ya of çok sinirliyim ne yapsam olmuyor 6 aydır bu sorunu yaşıyorum çok üzülüyorum tabii 6 aydan daha fazla bu sorunu yaşayan çok kişi var biliyorum.ama en iyimi doktora gitmek gerekiyor bakalım ordan ne çıkcak
ben bişey daha buldum onu da denicem bepanthen ampül evigen ampul bemiks ampul badem yağı ve zeytin yağı karışımı uygulayacağm dün akşam aldım bugün yapıcam bakalım durumu size yazarım
bu habiboğlu hiç bir işe yaramadı bende hala aynı dökülme (( sinirden çatlıcam.bir de biogreeni deniycem oda olmazsa artık doktora gidicem ya da beklemeyip gitsemmiki ya of çok sinirliyim ne yapsam olmuyor 6 aydır bu sorunu yaşıyorum çok üzülüyorum tabii 6 aydan daha fazla bu sorunu yaşayan çok kişi var biliyorum.ama en iyimi doktora gitmek gerekiyor bakalım ordan ne çıkcak
canım dökülme işi öyle şampuanla falan çözülecek iş değil. hemen doktora git, tahlil falan yaptır. bu şampuancılar iki kuruş için insanların duygularını sömürmekten utanmıyor. sarımsaklı şampuan nedir ya, saçmalığa bak. iyi bir şampuan içinde tuz, sls, dimethicone içermeyendir. gerisi boş.
ben bişey daha buldum onu da denicem bepanthen ampül evigen ampul bemiks ampul badem yağı ve zeytin yağı karışımı uygulayacağm dün akşam aldım bugün yapıcam bakalım durumu size yazarım
kızlar bu benim mesajım sonucu bildiriyorum mükemmel sökülme %80 durdu banyoda çok az dökülüyor oda normal yani geçenlerde fön çektirmeye gittiğimde fark ettim küçük saçlardan fönü zor çekti bu dökülmeden dolayı saçlarım çok azaldı uzamasınlar önemli değil gürleşmelerini istiyorum ama tersi oluyo uzuyo ama gürleşmedi daha erken tabi gürleşme için neyse devam bakalım