Hızlı büyüyen çikolata kisti

ceygun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
57
18
3
merhaba, aranızda çikolata kisti birden hızla büyüyen varmı? Benim 4 ay önce 2 cm olan çikolata kisti 6 cm olarak ölçüldü bugün hızlı büyümesi endişelendirdi pazartesi günü daha ayrıntılı bir kontrole gideceğim ancak sizlere de sormak istedim, lütfen bilgisi olanlar yazsın

Merhaba, Benim 2 yumurtalığımda da çikolata kisti mevcut. Büyümüyorlar ama küçülmüyorlar da . Biri 8.2cm diğeri 5 . Umarım seninki küçülür. Sancısız bir sürecin olur.

Merhaba, Benim 2 yumurtalığımda da çikolata kisti mevcut. Büyümüyorlar ama küçülmüyorlar da . Biri 8.2cm diğeri 5 . Umarım seninki küçülür. Sancısız bir sürecin
Peki çocuğunuz var mı, bu noktada çikolata kistlerinin olumsuz bir sonucunu yaşadınız mı onu merak ettiğim için soruyorum

Çikolata kistini büyüten östrojen diye biliyorum. Östrojen aldığım zamanlarda çikolata kistim büyüyor. Sonrasında küçülmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Doktorunuz ne dedi?

Benim var bunun üzerine detaylı yazdığım ve süreçlerimle ilgili çok yazılarım bulunmakta açtığım başlıktan da girip yazdığım mesajları inceleyebilirsiniz. Endişelenmeyin ama inşallah her şey yolunda ilerler süreciniz de
En son yazdığım başlık;
(Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Peki çocuğunuz var mı, bu noktada çikolata kistlerinin olumsuz bir sonucunu yaşadınız mı onu merak ettiğim için soruyorum
suan denıyoruz . Eğitim ve araştırma hastanesıne gıdıyorum . 1 yıl boyunca takıp edılıcem ona gore yol izlicez. Ama yumurtalık degerlerım iyi. Bır sıkıntı gozukmuyor

suan denıyoruz . Eğitim ve araştırma hastanesıne gıdıyorum . 1 yıl boyunca takıp edılıcem ona gore yol izlicez. Ama yumurtalık degerlerım iyi. Bır sıkıntı gozukmuyor
İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla pozitif haberi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…