• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hırsız kim?

zaten suçlayamıyorum hiç bişey söylenmeden üstü kapatıldı..ama hep içimde Bi acabayla görüşüyoruz..artık ortada hiç bişey bırakmıyorum hatta birileri gelince yatak odamı kitliyorum..giden de değilim ama keşke yabancı olsaydı..
en iyisini yapıyorsun ben hep öyle yaparım kim gelirse gelsin

Hırsızlık bazisinda hastalik
Bazısında ise karektersizlik yüzünden oluyor. Hastalıgin tedavisi var ama şerefsizligin yok maalesef. Kliptomani olan birini tedaviye yönlendirmek gereklidir bu endişe ile akrabalık yapılmaz. Ama şerefsizligi yüzünden hırsızlık yapıyor ise görüşmemek en iyisi.
KV ile görüşüp böyle bir durum olup olmadigindan emin olun bence.
kv.deye göre o aldı ama gözümle görmeden nasıl tavır alayım mecburen görüşüyoruz ama çok gerekli olmadıkça görüşmeme taraftarıyım..eşimle huzurum kaçtı bunların yüzünden..annesine de kızıyorum çünkü..oda savunma psikolojisiyle kapatmak istiyor konuyu..kapatamıyorum ne yapayım aklıma gelince sinirim bozuluyor

kv.deye göre o aldı ama gözümle görmeden nasıl tavır alayım mecburen görüşüyoruz ama çok gerekli olmadıkça görüşmeme taraftarıyım..eşimle huzurum kaçtı bunların yüzünden..annesine de kızıyorum çünkü..oda savunma psikolojisiyle kapatmak istiyor konuyu..kapatamıyorum ne yapayım aklıma gelince sinirim bozuluyor
Bence kapatılacak bir konu değil hani 2 kat el olur kapını kapatirsin almazsin aman dersin bidaha ne zaman görcek beni ama belli aralıklarla görüşmek durumunda iseniz bence o kadının iyiliği için birseyler yapmalısınız diyorum eğer hasta ise. Ama zevkine çalan biri ise de ifşa edin oh gelsin çalısın etsin yesin ben ceremesini çekeyim

Bence kapatılacak bir konu değil hani 2 kat el olur kapını kapatirsin almazsin aman dersin bidaha ne zaman görcek beni ama belli aralıklarla görüşmek durumunda iseniz bence o kadının iyiliği için birseyler yapmalısınız diyorum eğer hasta ise. Ama zevkine çalan biri ise de ifşa edin oh gelsin çalısın etsin yesin ben ceremesini çekeyim
ifşa etmek için emin olmak lazım Bi gün güzelce dertleşme bahanesiyle çağırdım konuştuk bu konuyu oda kv.demin kendisine iftara attığını söylüyor önceden de iftira attı beni sevmiyor diyor..kime inanacağımı şaşırdım...biri hırsızlıkla suçladı,öteki iftira attıyor bana dedi olan benim tektaşım ve alyansıma oldu...ne diyeyim Allah bilsin ona bıraktım artık..

Buyuk ihtimal eltiniz calmis. Giden gittigine gore bu da size cok iyi bir ders olmuştur. Bir daha cok temkinli olacaginizdan eminim. Ayni sey benim de basima geldi ve o kisiyle tum iliskimi kestim. Siz bunu yapamiyorsaniz bile artik tedbirleriniz cok fazla olacagi icin kendinizi sansli hissedin.

ifşa etmek için emin olmak lazım Bi gün güzelce dertleşme bahanesiyle çağırdım konuştuk bu konuyu oda kv.demin kendisine iftara attığını söylüyor önceden de iftira attı beni sevmiyor diyor..kime inanacağımı şaşırdım...biri hırsızlıkla suçladı,öteki iftira attıyor bana dedi olan benim tektaşım ve alyansıma oldu...ne diyeyim Allah bilsin ona bıraktım artık..
Evet cnm bende emin ol öyle adım at diyorum zaten . Sende kendi evinde saklama yöntemleri yapacaksın mecbur Allah yardım etsin

Odaya kimse girmediyse eltidir büyük ihtimal.
Ben esinizin ne düşündüğünü merak ettim.
Ne diyor Eltiniz hakkinda ?
Bence kayınvalide zamaninda uyararak yapmış size yapacağı iyiliği. Demek ki bir şey vardı...

Back
X