• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hırsız kim?

Hırsız kim dıye sormuşsun..eltinden başka seçenek bırakmamışsın..
kızına sorar mısın o gün gormuşmu çocuk sonuçta dediğim halde o kadar çok tepki verdi ki eltim,üstüne bide anlatılanlar eklenince kafamda her şey karmakarışık...bi taraftan günaha girmek istiyorum Bi taraftan nasıl davranacağımı bilemiyorum

Hırsız kadar değerli eşyalarını ortada bırakan kişilerde suçludur.
Dikkat etmeliydiniz .

Madem ailelerinde böyle birşey var, madem eşinizde destekliyor o zaman sizi uyarmalıydılar.
Yok gözleriyle görmedilerse iftira atmasınlar.
O gün orada kendi ce kızları da vardı ayrıca.
Ayıp bu yapılan bence.

ailesinde mi kardeşinde şizofreni şüphesi var ama eşi kesinlikle kabul etmez böyle bir şey olsa bile
Bir günde hep birlikteyken o günden beri hala bulamadım yüzüğü gibi konuşma atın ortaya eşi ne tepki vericek.Eğer böyle bişey varsa farkındamı bu durumların anamış olursunuz.
Ama unutun o yüzükleri bundan sonrada tedbirli olursunuz,malesef böyle şeylerin yakınlarınızda olması kötü.

Hırsız kadar değerli eşyalarını ortada bırakan kişilerde suçludur.
Dikkat etmeliydiniz .

Madem ailelerinde böyle birşey var, madem eşinizde destekliyor o zaman sizi uyarmalıydılar.
Yok gözleriyle görmedilerse iftira atmasınlar.
O gün orada kendi ce kızları da vardı ayrıca.
Ayıp bu yapılan bence.
haklısın keşke bana bunları anlatmasalardı...kaybettim deyip normale dönecektim tekrar..bu yüzden kaynanamada çok kızıyorum..araya fitne soktu resmen

Bir günde hep birlikteyken o günden beri hala bulamadım yüzüğü gibi konuşma atın ortaya eşi ne tepki vericek.Eğer böyle bişey varsa farkındamı bu durumların anamış olursunuz.
Ama unutun o yüzükleri bundan sonrada tedbirli olursunuz,malesef böyle şeylerin yakınlarınızda olması kötü.
bunu da yaptım suratı değişti biraz bozuldu..daha önce kaynanamla bu yüzden sorun yaşamışlar çünkü

Ayy çok zor.Benim yengem boyleydi.İlk başta inanmiyoduk.Sonra denemek için ortaya bir iki şey biraktik baktik yok.Hatta annem para kaybetmişti.Aradik yok.Sonra annem.banyoda aynanin arkasina bakti orda buldu.Bayildi...3-5 yil yapti sonra kesti.İhtiyaci da yoktu ama yapiyodu.

Umarim kayip vakiasidir hirsizlik degil.
Normalde bende yuzuklerimi orada burada cikaririm ama biri gelecegi zaman asla ortada birsey birakmam. Birakip kaybedersem bu alan kadar benim sucumdur da. 1Sen 1Sen e katiliyorum bu konuda.

haklısın keşke bana bunları anlatmasalardı...kaybettim deyip normale dönecektim tekrar..bu yüzden kaynanamada çok kızıyorum..araya fitne soktu resmen
Kayınvalideniz fitse sokacak olsa her seferinde sizi ortada değerli eşyalarını bırakma diye uyarmak yerine eltine dikkat et derdi.Oysaki sizi gizliden uyarmış başınıza bu olay gelince size anlatmış.

Ayy çok zor.Benim yengem boyleydi.İlk başta inanmiyoduk.Sonra denemek için ortaya bir iki şey biraktik baktik yok.Hatta annem para kaybetmişti.Aradik yok.Sonra annem.banyoda aynanin arkasina bakti orda buldu.Bayildi...3-5 yil yapti sonra kesti.İhtiyaci da yoktu ama yapiyodu.
aynı sizin anlattığınız gibi kayınvalidemle yaşarken bu tarz şeyler olmuş diğer eltimin de yüzüğü kaybolmuş..benim hiçbişeyden haberim olmadığı için yabancı kimse de yok diye hiç tedbir yapmadım..çocuklar aldı attı diye düşünürken düşüncelerimi alt üst ettiler..şimdi ne kaynanama ne ona güvenemiyorum görmek bile istemiyorum

Kayınvalideniz fitse sokacak olsa her seferinde sizi ortada değerli eşyalarını bırakma diye uyarmak yerine eltine dikkat et derdi.Oysaki sizi gizliden uyarmış başınıza bu olay gelince size anlatmış.
anlatacakmış am eşim izin vermemiş insanların arası bozulur diye..ama daha olgun davranıp hiç konuşmasaymış keşke..ne çözüm oldu ki..

aynı sizin anlattığınız gibi kayınvalidemle yaşarken bu tarz şeyler olmuş diğer eltimin de yüzüğü kaybolmuş..benim hiçbişeyden haberim olmadığı için yabancı kimse de yok diye hiç tedbir yapmadım..çocuklar aldı attı diye düşünürken düşüncelerimi alt üst ettiler..şimdi ne kaynanama ne ona güvenemiyorum görmek bile istemiyorum
Hepsi mi ayni anda kayboldu.kaybolsa ya onlar evdeyken bulur verirdi yada sen bulurdun

İtiraf ediyorum ben yürüttüm :KK45:
Şaka bir yana madem o kadar eli uzunmuş şimdiye kadar seni niye uyarmamışlar? Veya neden biri kalkıp yüzleşmemiş? Bir laf vardır "komşu boncuğunu çalan gece takınır" diye, hadi kimse denk gelmedi kocası falan yok mu bu kadının? Satıp parasını harcasa adamın dikkatini çeker yani. Bilemiyorum içimden bir ses hedef saptırılıyor diyor.

Acaba kaynananız eltinizin huyunu bildiği için mi sizi uyardı. Ama emin olmadan kimseyi suçlamayın.

Geçen bayram anneannemlere gitmiştik. Annem çantanı yanından ayırma ağzını açık bırakma deyip durdu. Meğer anneannemin çantadan para çalma huyu çıkmış.

Henüz 1.5 yıllık evliyiz kv.dem eltim görümcem ve kendi ailemle evlerimiz çok yakın.ben evimde yüzüğümü takılarımı bazen banyoda ellerimi yıkarken çıkarır orada unuturdum.kv.dem her gördüğünde ortalıkta bişey koymamamı tenbihler hep uyarırdı.kv.demle ayrıyız evde ben ve eşimden başka kimse yok ne olacak ki diye düşünüyordum.bir gün işten gelirken kendi aracımla kaza yaptım neyse zaten çok canım sıkkındı eve geldim yüzüklerimi takılarımı tv ünitesine çıkarıp yattım.ertesi gün kv.dem eltim görümcemler geldiler geçmiş olsuna.o akşam salonda oturduk ve tv ünitesinin bulunduğu odada çocuklar ve eltimden başka kimse girmedi.neyse o akşam hizmet etmekten bişey anlamadım sonraki gün evden çıkarken bütün evi aradım yüzükler,alyansım yok..heralde Bi yere koydum diye önemsemedim ilk başta.sonraki günlerde 1 hafta deli gibi temizlik yaptım yüzüğü bulmak için yok..yer yarıldı içine girdi sanki.o kadar eminim ki kazadan sonra parmağımda olduğundan.neyse kv.deme söyledim kaybettiğimi.ben söyler söylemez eltimin odaya girip girmediğini sordu.daha önce eltimle beraber otururlarken diğer eltimin yüzüğünün de aynı şekilde kaybolduğunu anlattı buna benzer bir sürü hırsızlık olayları anlattı onunla ilgili.ben sevdiğim için konduramadım sonra eşimdende benzer şeyler duyunca şok oldum.eve yabancı kimse gelmedi,nereye çıkardığımı biliyorum ama gözümle görmemiştim suçlayamazdım kimseyi..o kadar temiz yüzlü iyi görünüyor ki..ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım..kayınvalidem o kadar çok şey anlattı ki....daha önce de Bi arkadaşının künyesi kaybolmuş eltimi suçlamış o arkadaşı ve görüşmeyi kesmişler.kv.demle ..birlikte otururken evden sürekli ufak tefek paralar kayboluyormuş felan felan...eltimlerin durumları kötü kendisi çalışmıyor eşide serbest meslek.biz karı koca çalışıyoruz bilemedim ne düşüneceğimi..kaç ay oldu yüzükler çıkmadı...aklıma bir sürü şey geliyor kötü kötü.kıskançlığı da var ve o kadar belli ediyor ki bunu...Allah kötü insanların şerrinden korusun bizi...
Bütün oklar eltini gösterse de emin olmadan sakın suçlama.

Hırsızlık bazisinda hastalik
Bazısında ise karektersizlik yüzünden oluyor. Hastalıgin tedavisi var ama şerefsizligin yok maalesef. Kliptomani olan birini tedaviye yönlendirmek gereklidir bu endişe ile akrabalık yapılmaz. Ama şerefsizligi yüzünden hırsızlık yapıyor ise görüşmemek en iyisi.
KV ile görüşüp böyle bir durum olup olmadigindan emin olun bence.

Bütün oklar eltini gösterse de emin olmadan sakın suçlama.
zaten suçlayamıyorum hiç bişey söylenmeden üstü kapatıldı..ama hep içimde Bi acabayla görüşüyoruz..artık ortada hiç bişey bırakmıyorum hatta birileri gelince yatak odamı kitliyorum..giden de değilim ama keşke yabancı olsaydı..

Back
X