Henüz 1.5 yıllık evliyiz kv.dem eltim görümcem ve kendi ailemle evlerimiz çok yakın.ben evimde yüzüğümü takılarımı bazen banyoda ellerimi yıkarken çıkarır orada unuturdum.kv.dem her gördüğünde ortalıkta bişey koymamamı tenbihler hep uyarırdı.kv.demle ayrıyız evde ben ve eşimden başka kimse yok ne olacak ki diye düşünüyordum.bir gün işten gelirken kendi aracımla kaza yaptım neyse zaten çok canım sıkkındı eve geldim yüzüklerimi takılarımı tv ünitesine çıkarıp yattım.ertesi gün kv.dem eltim görümcemler geldiler geçmiş olsuna.o akşam salonda oturduk ve tv ünitesinin bulunduğu odada çocuklar ve eltimden başka kimse girmedi.neyse o akşam hizmet etmekten bişey anlamadım sonraki gün evden çıkarken bütün evi aradım yüzükler,alyansım yok..heralde Bi yere koydum diye önemsemedim ilk başta.sonraki günlerde 1 hafta deli gibi temizlik yaptım yüzüğü bulmak için yok..yer yarıldı içine girdi sanki.o kadar eminim ki kazadan sonra parmağımda olduğundan.neyse kv.deme söyledim kaybettiğimi.ben söyler söylemez eltimin odaya girip girmediğini sordu.daha önce eltimle beraber otururlarken diğer eltimin yüzüğünün de aynı şekilde kaybolduğunu anlattı buna benzer bir sürü hırsızlık olayları anlattı onunla ilgili.ben sevdiğim için konduramadım sonra eşimdende benzer şeyler duyunca şok oldum.eve yabancı kimse gelmedi,nereye çıkardığımı biliyorum ama gözümle görmemiştim suçlayamazdım kimseyi..o kadar temiz yüzlü iyi görünüyor ki..ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım..kayınvalidem o kadar çok şey anlattı ki....daha önce de Bi arkadaşının künyesi kaybolmuş eltimi suçlamış o arkadaşı ve görüşmeyi kesmişler.kv.demle ..birlikte otururken evden sürekli ufak tefek paralar kayboluyormuş felan felan...eltimlerin durumları kötü kendisi çalışmıyor eşide serbest meslek.biz karı koca çalışıyoruz bilemedim ne düşüneceğimi..kaç ay oldu yüzükler çıkmadı...aklıma bir sürü şey geliyor kötü kötü.kıskançlığı da var ve o kadar belli ediyor ki bunu...Allah kötü insanların şerrinden korusun bizi...