• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hırsız kim?

buda gecer ya hu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
309
148
103
36
Henüz 1.5 yıllık evliyiz kv.dem eltim görümcem ve kendi ailemle evlerimiz çok yakın.ben evimde yüzüğümü takılarımı bazen banyoda ellerimi yıkarken çıkarır orada unuturdum.kv.dem her gördüğünde ortalıkta bişey koymamamı tenbihler hep uyarırdı.kv.demle ayrıyız evde ben ve eşimden başka kimse yok ne olacak ki diye düşünüyordum.bir gün işten gelirken kendi aracımla kaza yaptım neyse zaten çok canım sıkkındı eve geldim yüzüklerimi takılarımı tv ünitesine çıkarıp yattım.ertesi gün kv.dem eltim görümcemler geldiler geçmiş olsuna.o akşam salonda oturduk ve tv ünitesinin bulunduğu odada çocuklar ve eltimden başka kimse girmedi.neyse o akşam hizmet etmekten bişey anlamadım sonraki gün evden çıkarken bütün evi aradım yüzükler,alyansım yok..heralde Bi yere koydum diye önemsemedim ilk başta.sonraki günlerde 1 hafta deli gibi temizlik yaptım yüzüğü bulmak için yok..yer yarıldı içine girdi sanki.o kadar eminim ki kazadan sonra parmağımda olduğundan.neyse kv.deme söyledim kaybettiğimi.ben söyler söylemez eltimin odaya girip girmediğini sordu.daha önce eltimle beraber otururlarken diğer eltimin yüzüğünün de aynı şekilde kaybolduğunu anlattı buna benzer bir sürü hırsızlık olayları anlattı onunla ilgili.ben sevdiğim için konduramadım sonra eşimdende benzer şeyler duyunca şok oldum.eve yabancı kimse gelmedi,nereye çıkardığımı biliyorum ama gözümle görmemiştim suçlayamazdım kimseyi..o kadar temiz yüzlü iyi görünüyor ki..ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım..kayınvalidem o kadar çok şey anlattı ki....daha önce de Bi arkadaşının künyesi kaybolmuş eltimi suçlamış o arkadaşı ve görüşmeyi kesmişler.kv.demle ..birlikte otururken evden sürekli ufak tefek paralar kayboluyormuş felan felan...eltimlerin durumları kötü kendisi çalışmıyor eşide serbest meslek.biz karı koca çalışıyoruz bilemedim ne düşüneceğimi..kaç ay oldu yüzükler çıkmadı...aklıma bir sürü şey geliyor kötü kötü.kıskançlığı da var ve o kadar belli ediyor ki bunu...Allah kötü insanların şerrinden korusun bizi...

gözünle görmediysen sakın suçlama
doğru yada yalan bilemem ama her durumda kapı başka yöne açılıyor
anlamak için oyun oynarsın ve doğruluğuna kendin karar verirsin..
geçmiş olsun bu arada

gözümüzle gördüğümüzün bile yarısına inanmak lazımmış. boşver yüzükler zaten gitti. alana zaten hayır etmez.. giden yüzüğün olsun. kalbini karartma...

Madem öyle direk eltinize sorun..
Kayınvalideniz o kadar arkasından atıp tuttuğuna göre yüzüne de söylemeli..

Ne kapını açık bırak ne komşunu hırsız tut demişya büyükler..
haklılar..
eltin yaptımı sadece allah bilir.. ama bukadar suçlama yapmak ne kadar doğru.. belki çocuklar aldı belki attılar bi yere.. bilemeyiz.. canın saolsun boşver.. günah alma sen.. kimsenin malı kimseye hayır getirmez..
bende öğrenemedim bir türlü takılarımı yerine koymayı.. :110:

bazen cocuklar da ufak tefek seyleri cebe ativeriyor. belki odadaki cocuklar altin oldugunu anlamadan almistir,
eltinize sorun bence " yuzuklerimi bulamiyorum ,cocuklarin elinde falan gordun mu "diye

Bence kimsenin günahını almayın benimde kolyem kaybolmuştu aramadığım yer kalmadı yok yok tabii sonra sizin gibi kurdum kendimi kardeşimin düğün arefesinde epey misafirim olmuştu ve mı acaba dedim sonrada tataaaa 1 ay sonra günlük kulladığım diğer çantamda buldum çok utanmıştım birde günahlarını aldım diye :KK12:

yine toplasanız herkesi ya ben yüzüklerimi kaybettim hiç gördünüzmü deseniz ya da deseniz acaba çocuklar mı aldı çünkü evde yok diye ama terste tepebilir kayınvalideniz sorsa

yine toplasanız herkesi ya ben yüzüklerimi kaybettim hiç gördünüzmü deseniz ya da deseniz acaba çocuklar mı aldı çünkü evde yok diye ama terste tepebilir kayınvalideniz sorsa
toplamadım ama o gun evde olan herkese tek tek sordum en çok tepki gösterende oydu..acaba çocuklar mı alıp attı diye sorduğum halde

gözünle görmediysen sakın suçlama
doğru yada yalan bilemem ama her durumda kapı başka yöne açılıyor
anlamak için oyun oynarsın ve doğruluğuna kendin karar verirsin..
geçmiş olsun bu arada
teşekkür ederim..kinseyi suçlayamam tabiki gözümle görmeden ama kaynanam o kadar şey anlattı ki şeytanla epey uğraştım...

Henüz 1.5 yıllık evliyiz kv.dem eltim görümcem ve kendi ailemle evlerimiz çok yakın.ben evimde yüzüğümü takılarımı bazen banyoda ellerimi yıkarken çıkarır orada unuturdum.kv.dem her gördüğünde ortalıkta bişey koymamamı tenbihler hep uyarırdı.kv.demle ayrıyız evde ben ve eşimden başka kimse yok ne olacak ki diye düşünüyordum.bir gün işten gelirken kendi aracımla kaza yaptım neyse zaten çok canım sıkkındı eve geldim yüzüklerimi takılarımı tv ünitesine çıkarıp yattım.ertesi gün kv.dem eltim görümcemler geldiler geçmiş olsuna.o akşam salonda oturduk ve tv ünitesinin bulunduğu odada çocuklar ve eltimden başka kimse girmedi.neyse o akşam hizmet etmekten bişey anlamadım sonraki gün evden çıkarken bütün evi aradım yüzükler,alyansım yok..heralde Bi yere koydum diye önemsemedim ilk başta.sonraki günlerde 1 hafta deli gibi temizlik yaptım yüzüğü bulmak için yok..yer yarıldı içine girdi sanki.o kadar eminim ki kazadan sonra parmağımda olduğundan.neyse kv.deme söyledim kaybettiğimi.ben söyler söylemez eltimin odaya girip girmediğini sordu.daha önce eltimle beraber otururlarken diğer eltimin yüzüğünün de aynı şekilde kaybolduğunu anlattı buna benzer bir sürü hırsızlık olayları anlattı onunla ilgili.ben sevdiğim için konduramadım sonra eşimdende benzer şeyler duyunca şok oldum.eve yabancı kimse gelmedi,nereye çıkardığımı biliyorum ama gözümle görmemiştim suçlayamazdım kimseyi..o kadar temiz yüzlü iyi görünüyor ki..ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım..kayınvalidem o kadar çok şey anlattı ki....daha önce de Bi arkadaşının künyesi kaybolmuş eltimi suçlamış o arkadaşı ve görüşmeyi kesmişler.kv.demle ..birlikte otururken evden sürekli ufak tefek paralar kayboluyormuş felan felan...eltimlerin durumları kötü kendisi çalışmıyor eşide serbest meslek.biz karı koca çalışıyoruz bilemedim ne düşüneceğimi..kaç ay oldu yüzükler çıkmadı...aklıma bir sürü şey geliyor kötü kötü.kıskançlığı da var ve o kadar belli ediyor ki bunu...Allah kötü insanların şerrinden korusun bizi...

wowowowowowow. Bi dakka. Kv kalkıp sana bunları demese eltin aklına bile gelmezdi. Bak bu noktayı çok iyi düşün. Bildiğin arkadan doldurulmuşsun. Ben olgun bir kv den şunu beklerdim; duyduğunda "hı öyle mi tamam" diyip sana söylemeden eltine gitmesini ve sonra bi şekilde yerine gelmesini sağlamasını ve kimsenin bilmemesi söylememesini. O zaman evet iyi niyet var derdim ama yok.

İkincisi de, madem kaybetmek bu kadar önemli bırakmayacaksın sevgili arkadaşım. Ya günahını alıyorsan? Kimden alacaksın helalliğini?

Back
X