• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

H@mile kalmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok yardım edinn/KONU TEKRARI.

tanem7777

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
575
232
303
33
Merhaba arkadaşlar kafamda o kadar sorular var ki bu sitede bir kaç bilgiyi okuduktan sonra hemen üye olup sorularımı sizinle paylaşıp yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

3 buçuk aylık evliyim evet çok yeni ama çocukları cok seviyorum ve bende anne olmayı çok istiyorum.
Evlenmeden önce lazer epilasyon tadevisi aldm ve şuan pişmanlık duyuyorum.Çünkü kulaktan duyma yorumlar yüzünden seyanslarımı yarıda bıraktım epilasyon yüzünden bebeğimin olamayacağını lazerin ışınları yumurtalıklarıma zarar verdiğini fala filan diye bir sürü yorumlar sizce gerçekten zararı var mıdır acaba ??? :KK43:

Diğer sorunum ise adet düzensizliği evlendiğim 3 ay içerisinde geçikmeler oldu ama bu ay 10 gün önceden erken adet oldu bu da beni korkuttu ve adet düzensizliği yaşayan bayanların hamile kalabilmesi için önce adetlerinin düzelmesi gerekiyormuş bunun için ne yapmalıyım ???

Back