• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

H.ilişkiler 1 sınıf sınav sonuçlarım çok kötü

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
merhaba arkadaşlar sınan sonuçlarım çok kötü ve hatta berbat çalışmadım evet ilk senem hiç kulak asmadım işten geliyorum eve atıyorum kendimi kitabı açmıyorum bile neyapıcam ben şimdi kaçıncı üniteden başlamam lazım finallerde çalışmaya veya bana başka şekilde çıkmış soruları felan gönderecek arakdaşlar varmı mailadresimi vereyim.kalmamam lazım alttan dersim kalsın ama bu yıl kalmamam lazım. offf dersaneye gidiyim dedim bütünlemeye ancak diyorlar konular bitmiş...

canım geçmiş yılların sorularına bak finallerde bazılarından geçersin büte kalanlarıda yazın bol zaman var konu çalışırsın:71:

merhaba arkadaşlar sınan sonuçlarım çok kötü ve hatta berbat çalışmadım evet ilk senem hiç kulak asmadım işten geliyorum eve atıyorum kendimi kitabı açmıyorum bile neyapıcam ben şimdi kaçıncı üniteden başlamam lazım finallerde çalışmaya veya bana başka şekilde çıkmış soruları felan gönderecek arakdaşlar varmı mailadresimi vereyim.kalmamam lazım alttan dersim kalsın ama bu yıl kalmamam lazım. offf dersaneye gidiyim dedim bütünlemeye ancak diyorlar konular bitmiş...

aynen ya bende seninle aynı durumdayım hiç çalışmadan girdim ve en yüksek puanım 57:( yandım ben ya şurda 3 hafta kaldı sınava napcaz bizzz:18: ben hemen yarın gidip çıkmış soru bankası falan işte ne bulursam alcam kesin geçmem lazım...1.seneden kalırsam sonra hiç toparlayamam :50:

bence en yakın zamanda egem çıkmış sorular kitabını al geçen sene 10 tl.ydi.
çok yararlı arkadaşların da dediği gibi ezberle soruları ben iktisatı bütünleme de ezberleyerek geçtim:)
sen de geçebilirsin,kendine inan ilk önce
bekle ders geçme not tablosu koyayım buraya finalden kaç puan alman gerektiğini görürsün,daha iyi olur hem
:12:

Back