- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 28
-
- Konu Sahibi Cherrywoman
Ben epey araştırdım.içinde hiç bir kimyasal barındırmayan tamamen organik bileşenlerden hazırlanmış bir kür.aklıma yattı o yüzden.bir dermatologla da görüştüm.yaptırdığımda sonuçlarını paylaşırımArkadaşlar içerik olarak yoğun olan bir mezoterapi uygulamasıymıs yaptırmayı düşünüyorum 20li yaslardayım gerçekten anlatıldığı gibi etkilimi ve fiyat kaça yaptırdınız ?
Ben epey araştırdım.içinde hiç bir kimyasal barındırmayan tamamen organik bileşenlerden hazırlanmış bir kür.aklıma yattı o yüzden.bir dermatologla da görüştüm.yaptırdığımda sonuçlarını paylaşırım
Ben daha önce Birgül erden diye bir doktor bayana gittim doktor hanım kendisi ilgili ama yanındakiler soguk biraz bir bayan asistan vardı o işten çıkmış sanırım ilgisiz bir asistan telefonu açtı farklı iki numaradan aradım daha sonradan vazgeçtim bu tavrından ötürü daha önce gitmiştim memnun kalmıştım göz altı ışık dolgusu yaptırdım. Aradan 2 sene geçti h100 icinse mehtap Bayramoğlu isimli bir bayandan randevu aldım benim korkun doğal olmaması korkusuyla cok araştırdım açıkcası yapılacak cilt uygulaması bile benim icin cok önemli o kadar para verip hüsrana uğrayanlar da vardır Emin’im sonuçları yazarım :) diğer hafta gideceğim h100 icin fiyat aldım bana 1.500 dediler ml sormadım açıkcası belki baska bir uygulama yapar bilmiyorum ..Fiyatları 750 1500 tl arası değişiyor. 2.5 ml yapılıyor. Genelde ml leri mutlaka sorun (yalnız yüz için boyun içinse ml artabilir) bunu somon dna ve birkaç bileşenle daha karıştırıp karışımı enjekte ederek yapılınca en iyi sonuç olur diye biliyorum. Bence iyi bir yer erken yaşlar için maksimum 2 seansta ideal cilde kavuşturur. Yabancı siteleri de okuyarak bu bilgileri giriyorum. Kalıcılığını bilemem ama etkilerini fotolardan gördüğüm kadarıyla 1 yıl en az. Yalnız içeriği uygulama şekli ve adres önemli her ieyde olduğu gibi. Ben 15 kadar hekim gezdim istanbulda bu konuyu da görüştüm. Okuyanlar bilir sıkı bi scarlet ve dudak dolgusucuyum bir de hydrafacial yazmıştım. Hepsini tek elde malzemeden kaçmadan bilinçli ve faiş yapmayan bir dr arayışım son buldu gibi. Görüştüğüm hekimleri dolaylı olarak kötülemiş olmamak adına yazmıyorum ama sorarsanız ya da konusu geçerse bahsederim. Şimdilik fiyat kalitede aklımda mücahit erden var gibi yalnız bu konuda da bildiğiniz bir dr varsa lütfen yazın! Ya da mücahit erden le ilgili bildiğiniz herhangibir bilgi. Çünkü hiç yaptırmadm ve ihtiyaçların çok olduğu için tek elden çıksın istiyorm. Bu site sayesinde iplerden mi dönmedim , burun estetiklerinden mi vazgeçmedim maddi manevi çok dönüşü oldu. Kızlar buna da yazın bir şey biliyorsanız lütfeeen. Ya da bir hekim varsa gerçek anlamda bildiğiniz güvenilir ve uygun ona da giderim ciddi zamandır araştırıyorum çünkü. Kolay kazanmıyoruz gittiğim yerin fiyat kalite değer olması en önemlisi ve biraz da kuafmr gibi şans meselesi(
Ben daha önce Birgül erden diye bir doktor bayana gittim doktor hanım kendisi ilgili ama yanındakiler soguk biraz bir bayan asistan vardı o işten çıkmış sanırım ilgisiz bir asistan telefonu açtı farklı iki numaradan aradım daha sonradan vazgeçtim bu tavrından ötürü daha önce gitmiştim memnun kalmıştım göz altı ışık dolgusu yaptırdım. Aradan 2 sene geçti h100 icinse mehtap Bayramoğlu isimli bir bayandan randevu aldım benim korkun doğal olmaması korkusuyla cok araştırdım açıkcası yapılacak cilt uygulaması bile benim icin cok önemli o kadar para verip hüsrana uğrayanlar da vardır Emin’im sonuçları yazarım :) diğer hafta gideceğim h100 icin fiyat aldım bana 1.500 dediler ml sormadım açıkcası belki baska bir uygulama yapar bilmiyorum ..
Ben soğuk kliniklerden hoşlanmıyorum. Birkaç yer hariç gerçek anlamda kurumsal klinik yok zaten. Baksan herkes consultant clinic dr. Melissa tarzı. (Birmingham'daki)
O soğukluk kraldan çok kralcılık oluyor ve en ufak bir memnuniyetsizliğinde yetklili tek bir kişi bulamamak parayla rezil olmak gibi. Tabi bunu bulucaz derken kaliteden ödün vermek ya da çok daha fazla bütçe ayırmak zorunda kalmak da kabul edilemez. Mücahit erden de ilgi alakayı ne eksik ne fazla ama içeriği de çok tatmin edici bularak gittim. Dudak konusunda yazılarımı okuyosanız bilirsiniz dudakta aşırı hassasım iğnesini falan bilmediğim için kararsız kalmıştım ama bilgilendirme esnasında teknik içerik olarak diğer görüştüğüm yerlerden sıyrıldı. Scarletin atış sayısından (birçok yerde 20 dkda bitirilir ve 450 atış civarı bile yapılmaz), dudak dolgusunun kademeli olması gereği, H 100 deki milimi ve somon dna sını ben sormadan marketing tabanlı değil de ifade eder gibi söylemeleri ve standard fiyatları bana sıcak geldi.
Hydrafacial da bulunsun istiyordum ki bu makineleri bir de teosyel dolgusunu aynı klinikte bulmak zor oluyor.
Örnek veriyorum dr teosyelde kem küm edip sizin için getiririz dediği zaman da alışkın olmadığını anlıyorum. En ufak bir aksilikte adı siz istemiştiniz olmasın diye yine yaptırmaktan çekiniyordum. Görüşmede rahatlıkla tüm dolgu malzemelerinden bahsetti. Makinaları da konuşmuştuk ve açıkçası yaptırmıcak gibiydim buna rağmen dikkatle tüm sorularımı cevapladı. Ki bu hasta memnuniyetinin en temel adımıdır. (İnsanları tandığımı düşündüğüm için bunlara da hayli dikkat ediyorum.)
Hala her geçen gün bakıyor bilgi topluyorum ama bir dudak yaptıracağım gibi bilenler varsa bu mücahit erden hakknda yazsın nolur.
Benden erken gidersen before after yaaap nolur çok merak ediyorum ama 1500 fazla geldi açıkçası