Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
kızlar geceleri eşlerimizi çocuklarımızı koynumuza almadan birbirimize kucak açtığımız her anı burada beraber yaşayalım acısıyla,tatlısıyla,sevgiyle,şakayla,alınganlıktan yoksun olduğumuz,gönüllerimizi açtığımız,konuklarımızı karşıladığımız,sevginin anlamını paylaşarak çoğalttığımız heranı aynı odada belki bir yudum kahve eşliğinde belki bir fincan çayla yada aburcuburla yaşayalım...haydi gelin bakalım hep buradayız bekliyoruz!

Sihircim süpersin yaaaa:lepi: böyle şairane bir geyik açmışsın.Birazdan dilleniriz anacım.Düşüncemmmm tatlımmm............CADIARZU CADIARZU

kıslar benim repe bakın o 900 lü hatlar gibi maaşallah e seksü kadın aşk kadını repi bilem böle oluyor sanırsam:)

Şekercim yatmaya daha çokkk zaman var.Ben senin dediğin tarifle yaptığım
tfk94904o.jpg
Türk kahvemi içiyorum bileeee.......

hayırlı oldun topiğin davetin için tşkkürler sihircim.......
saol bebğim sensiz olmaz hem bu bnm topiğim değil heğpimiziin topiği ....sen olmazsan olur mu be canım!

Şekercim yatmaya daha çokkk zaman var.Ben senin dediğin tarifle yaptığım
tfk94904o.jpg
Türk kahvemi içiyorum bileeee.......
kıs sen çok fenasın ya al tarife benden bide bensiz iç olur mu yaaa :KK43:

selam kızlar eşim gece çalıştığından malesef her gün ve akşamları kızımla yalnızım
ankaradada kimsemiz olmadığından gelenim var ne gidenim :KK43:
aranızda banada yer varmı çok güzel türk kahvesi yaparım opuyorumnanaktan

ayyyyyyy canım kahve yapmasanda gel nolur iki laf edecez burda mutlulukla doyarız biz sanada hep yer var btnm...

selam kızlar eşim gece çalıştığından malesef her gün ve akşamları kızımla yalnızım
ankaradada kimsemiz olmadığından gelenim var ne gidenim :KK43:
aranızda banada yer varmı çok güzel türk kahvesi yaparım opuyorumnanaktan

ah canım sende bendensin

gel tatlım olmaz mı hiç hoşgeldin opuyorumnanaktan

X