Maske Tarifleri Gzde ikinlikler

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
P

prenseslerinannesi

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi prenseslerinannesi
arkadaşlar.gözkapağımda ve altında çok şişlikler oluyor.neler önerebilirsiniz

arkadaşlar.gözkapağımda ve altında çok şişlikler oluyor.neler önerebilirsiniz

Papatya çayıyla pansuman çok iyi geliyormuş bir de patates dilimi koyup bekletmek.
Ama bunlarla uğraşamam diyorsan, cildine uygun buz kalıpları ya sabahları birer tane tüm yüzüne ve gözlerine uygula şişkinliği alır bence...yerimseniben

teşekkürler ederım ilgın için.patetesı denedım faydasını görmedım .papatya cayını denıcem.inş faydası olurr

ben yemek kaşığını buzluğa koyuyorum,soğuduğu zamanda çıkarıp şişliklerin üstüne hafif hafif bastırıyorum.

alıyor hemen.diğer yöntemlerin neredeyse hepsini denedim hiç işe yaramadı:nazar:

ben patates dilimlerini gozlerimin ustune koyuyorum iyi geliyorkaydirigubbakcemile2

soğuk kaşık olayını bende duymuştum..

Buz iyi gelir diye biliyorum.Bir arkadaşım buzdolapı poşetlerine bir kaç buz koyup gözdeki şiş bölgeye koyduğunu ve hemen etkisini gösterdiğini söylemişti

ben en iyi yöntemin hemoroid kremi olduğunu biliyorum yerimseniben
özellikle acil durumlarda
hemoroid halk dilinde basur kreminin gözlerdeki şişkinliğe bire bir geldiği bilinir
tv ekranındakiler bunu hep uyguladıklarını söylerler duymuşsunuzdur mutlaka a.s

X