Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriGzde ikinlikler
Konu Sahibiprenseslerinannesi
Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Papatya çayıyla pansuman çok iyi geliyormuş bir de patates dilimi koyup bekletmek. Ama bunlarla uğraşamam diyorsan, cildine uygun buz kalıpları ya sabahları birer tane tüm yüzüne ve gözlerine uygula şişkinliği alır bence...yerimseniben
Buz iyi gelir diye biliyorum.Bir arkadaşım buzdolapı poşetlerine bir kaç buz koyup gözdeki şiş bölgeye koyduğunu ve hemen etkisini gösterdiğini söylemişti
ben en iyi yöntemin hemoroid kremi olduğunu biliyorum yerimseniben özellikle acil durumlarda hemoroid halk dilinde basur kreminin gözlerdeki şişkinliğe bire bir geldiği bilinir tv ekranındakiler bunu hep uyguladıklarını söylerler duymuşsunuzdur mutlaka a.s