Göz Çevresi Bakımı Gz evresi nemlendiricisi nerileriniz..

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
arkadaşlar göz çevresindeki ilk kırışıklıkları oluşmadan tedavi eden morlukları şişlikleri azaltan bi nemlendirici arıyorum..ayrıca 25 yaşını yeni geçtim bu yaşlar için uygun olan kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa paylaşın..

ben 21 yaşındayım, yeni başladım, The Body Shop E vitainli göz kremi aldım.
morluk sorunu olanlar için C vitaminlisi çok iyimiş.

Canım ben de e vitaminin setini alıcaktım kız bana karma ciltlere e vitamin serisini önermiyoruz dedi göz çevresi de dahilmiş ..senin cilt tipin nasıl ???bende morluk felan yok ama göz altlarım cildime göre fazla kuru kapatıcı kullanırken soyulma oluyo bebak da fayda etmiyo sanırım..güzel bi nemlendirici arıyorum..c vitamini denicem başka önerisi olan varmı acaba?

göz cevresi çok önemli benim için geçen seneye kadar lancome kullandım züğürtleyince avona geçtim :) şimdi paralarımı gözüm değil kızım yiyor..

bende 2 senedir biotherm kullanıyorum.. memnunum kıslar.. makyaj falanda çok yapıyosanız kesinlikle nemsiz bırakmayın göz çevrenizi.. yoksa erken yaşta mimik çizgileri yerleşiyor..

canım ben çok memnunum E vitaminliden. benim de cildim karma ama bana öle bişey demedi kız =) aydınlandı göz çevrem resmen, çok memnunum.
bebak'ı pek göz çevrene sürme canım, uygun değil.

benim morluk sorunum yok, önleyici olarak kullanıyorum, nemlendirmek lazım makyaj yapmasam da. a.s.

arkadaşlar ben 21 yaşındayım bende şöyle ileride oluşabilecek kırısıklıkları önleyecek bişi arıyodum.benim kuzenim istanbulda güzellik uzmanı ondan fikir alıyım dedim oda bana kesinlikle doğal yollarla elde edilmeyen hiç bi kremi ne göz çevrene ne de yüzüne sürme dedi aktardan yada eczaneden doğal bişiler al dedi. bende bu gün aktardan karınca yumurtası yağı kremi aldım almışken bide gz cevreme iyi elcek bişiler sorıyım dedım aktar bana mecitefendi kayısı cekırdegı kremını onerdı musterılerının bu kremden cok memnun oldugunu soyledı.bende denemek ıcın aldım bu gun ılk kez kullandım kokusu cok guzel ayrıca hem gözcevresi hemde cilt içinde kullanılabılıyo.ılk kez kullanmam ragmen yumusacık yaptı ben cok begendım bıraz daha dewam edeyım ıse yararsa sızı bılgılendırırım ıse yaramazzsa el kremı yapcam.Dyerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…