ama fotoları yüklerken duygulandım kızlar ya... yıllarca bu forumda okudum arastırdım ameliyat olan arkadasların fotolarını gormek istedim.. simdi ben foto ekliyorum dedim kendi kendime. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin. ben hiç ummadıgım bi zamanda ameliyat oldum.. sartlar birden bire düzeldi falan.. nese öyle işte :)
Aynen benim yasadiklarimi anlatmissin sanki insan inanamiyor degil mi?? Ben de tam ameliyattan vazgecmek uzereyken cok coook dusunup , kararimi verip , esimi ikna edip, parayi toparlayip ameliyata girmistim. Simdi hayal gibi geliyor bana. Neysee melankoli yaptirdin sabah sabah:)). Mutluluklar daim olsun...
biciklerini ve burnunu çok beğendimmmm
ama fotoları yüklerken duygulandım kızlar ya... yıllarca bu forumda okudum arastırdım ameliyat olan arkadasların fotolarını gormek istedim.. simdi ben foto ekliyorum dedim kendi kendime. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin. ben hiç ummadıgım bi zamanda ameliyat oldum.. sartlar birden bire düzeldi falan.. nese öyle işte :)
Sanırım bu duygusal anları ve mutluluklar ameliyat olan herkes yaşamışHüzünler bile mutluluk vererek yaşansın..yani güzel hüzünlenmeler,mutluluk gözyaşları olsun hep inşallah Hepimiz için bu ameliytı olmak hayaldi belkide.Bu forum hepimizi gaza getirdi.Ben önceden hep sanatçıların böyle ameliyatları oldugunu,maddi olarakta asla yaptıramayacagım birşey olarak düşünürdüm.Bu forumu keşfedince -Ne oluyor lennine kadar ameliyat olan varmış,hepside bizim gibi ev hanımı,ögretmen sanatçı olmayam bayanlar..Yoksa gördügüm o güzel gögüslü hatunların hepsi silikonmuydu ,,,diye düşünmeye bşladım.Nedenbende olmiyim,benim neyim eksik dedim ve doktor görüşmelerine başlayınca hiçte ulaşılmaz,zor birşey olmadıgını gördüm Eşimi ikna ettim,parayı ayarladım v.s. ameliyatımı oldum ve aradan seneler geçti yaşlandım... deeerrrmişimmm..Ne yaşlanması yahuuu... Bu ameliyatla özgüvenim arttı,kendime güvenim geldi dahada gençleştim tutmayın artık beni demeye başladım
Kıssaca güzel duygular işte,zaman zaman aklımıza geldikçe duygulanıyoruz işte
Merhaba soyle soyleyiim iki defa ameliyat-narkoz olayini yasamaktansa ikisi bi arada olsun kurtulayim dedim ve iyiki oyle yapmisim. Gogusun sikintisi bende 4 gun fln surdu ve o 4 gun felaketti korkunctu asla dayanamazsin diyemem kesinlikle :) gercekten gozunde buyutecek bisey yok. Burun tikanikliginida tecrube etmissin silikon tamponlar alinana kadar ki bende neredeyse 15 gun kaldi agzim acik uyumaktan mahvolmustum. İlk 4 gunden sonra sikinti agri sizi olmadi yani bende. Umarim sende kolay atlatirsin.
teşekkür ederim cevabın için..bakalım önümüzdeki hafta 2 doktorla görüşeceğim bakalım onlar ne diyecekler, zaten zayıf biriyim bünyem de çok kuvvetli değildir ama acıya dayanıklıyım..endişem iki ameliyatı beraber olunca komplikasyonlar gelişirse sorun olur mu, bakalım artık umarım en kısa zamanda ben de hayallerime kavuşurum :)
:)) evet aynen oyle simdi hayal gibi geliyor.
canım şimdi baktım gögüs fotolarına ben cok begendim süper olmuşlar hem burun hemde gögüs cok doğal olmuş doktorumuz bu işi biliyor eline sağlık
Gozlerim seni aradi kac gundurr :) sagol cnm bencede biliyor zuhtu beyi secmemde payin buyuk iyiki onu secmisimm
valla elimden gelen hrsei yaptm bastan sona okufum ekledim kimse kabl etmedi senin disnda da hic resm falan goremedim, demek ki kismet degilmis zuhtu demir
Ameliyat tarihini iptal edip bir mechule erteleyen, bu işten de vazgeçemiyen kadınların başınaçok üzgünüm Herşey süperdi başta, hasan beyden ameliyat günü almıitım, eşim tamam demişti isteksiz isteksiz, şimdi ameliyat günü yaklaştıkça sürekli bir sorun çıkıo en büyük sorun da eşimden sürekli ben begenmezsem,ben dogallık seviyorum,makyaj bile sevmiyorum ya onlara alışamazsam dokunamam bile deyip duruo (((( bense aylardır meme büyütme araştrması yapıyorum, ameliyat sonrası alacağım sütyenleri bile seçmiştim çok mutsuzum, eşim çok kıl benm bu konuda, ben senin bu halini sitiyorum diyor baska bişi demiyor yardım edin kızalr napıcam ben
ay ay ay baştan hep öle söylerler, bende kaç yıl uğraştım, biraz dudak bük, üzül, süzül, gerekrse biraz ciyakla:) gözlerin hafif dolmasına karşı çıkabileceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?