Gynositol kullanan var mı kızlar

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Canım kızlar doktora bugun folik asit yazar mısınız dedim bana bunu önerdi gynositol nolur kullanıp tecrube eden varsa yardımcı olsun

Ben de 3 kutu kullanmıştım, ama gebelik olmadı
Merhaba bende bu ay kullanmaya başladım bende pco var adetlerim çok düzensiz umarım düzene sokar günde 2 adet kullanıyorum siz nasıl kullanmıştınız?

Merhaba bende bu ay kullanmaya başladım bende pco var adetlerim çok düzensiz umarım düzene sokar günde 2 adet kullanıyorum siz nasıl kullanmıştınız?
Adet duzene sokmak ıcın deıl de yumurta kalıtesını artırmaya yardımcı gynosıtol.. Ben gunde 1 tane kullanmıştım 3 ay boyunca.. Pko varsa glıfor, dıaformın, vs. Vermedı doktorunuz, seker ılacı adeti duzene sokuyor

Yumurtalarım kalitesiz büyümüyor diye kullanıyorum canım zaten bu şekilde adette görebilirim belki deniyorum bu ay bakalım teşekkürler

Yumurtalarım kalitesiz büyümüyor diye kullanıyorum canım zaten bu şekilde adette görebilirim belki deniyorum bu ay bakalım teşekkürler
Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah, proxywomen kullanıyorum ben de yumurta kalitesi ıcın, bende pko yok ama ınsulın direnci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…