Gynoseed fertılıty jel kullandım ve kasık ağrısı çekiyorum test yapmaya korkuyorum yardımcı olurmusunuz

beyazpapatya123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
5
2
22
4 aydır çocuk istiyoruz ve her ay hüsrana uğruyorum bu ay gynoseed jel e folik asit kullandım karnımda sol tarafımda ve kasıklarımda ağrı var aynı zamanda sık idrale çıkma ve gaz hamilelik olabilir mi erken gebelik testi var ama kullanmak istemiyorum daha doğrusu korkuyorum hüsrana uğramaktan hamilelik belirtileri hakkında hiç bir fikrim yok günüme 1 hafta var beklemelimiyim test yapmalı mıyım yardımcı olur musunuz

4 aydır çocuk istiyoruz ve her ay hüsrana uğruyorum bu ay gynoseed jel e folik asit kullandım karnımda sol tarafımda ve kasıklarımda ağrı var aynı zamanda sık idrale çıkma ve gaz hamilelik olabilir mi erken gebelik testi var ama kullanmak istemiyorum daha doğrusu korkuyorum hüsrana uğramaktan hamilelik belirtileri hakkında hiç bir fikrim yok günüme 1 hafta var beklemelimiyim test yapmalı mıyım yardımcı olur musunuz
Göğüs ağrısı ve hassasiyeti . Saçma sapan şeylere ağlama sayesinde test yapmadan hamile olduğumu farketmistim

4 ay için erken değil mi tüm bu kullandıklarınız. Tanısı konulan bir durum mu var her ikiniz için de?
Folikasit evet doktor önerisi gynoseed jel öneri değil sadece genç anne olmak hayalimdi her zaman ve ev hanımıyım bütün gün evde tek başıma olmak beni çok bunaltıyor kalabalık bir aileye sahibim ve çocuklara çok fazla düşkünüm şimdi ise gün içinde biraz fazla Yanlız kalıyorum ve anne olabilcek olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum istiyorum ve baya elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi takdiri ilahi

Ne güzel Rabbım sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah kaç aylık
Üstünden 12 yıl geçti cnm . Darısı isteyen herkesin başına olsun insallah. Lakin şunu diyeyim bende senin gibi acele eden adet gördü diye ağlayıp daha üç beş aylık evliyken tüp bebek kaptirmaya yeltenen biriydim. Ki şimdi diyorum ki o zaman çok kucukmusum evliliğinin tadını biraz çıkarıp sonra çocuk yapsaymisim daha iyi oturmuş

Üstünden 12 yıl geçti cnm . Darısı isteyen herkesin başına olsun insallah. Lakin şunu diyeyim bende senin gibi acele eden adet gördü diye ağlayıp daha üç beş aylık evliyken tüp bebek kaptirmaya yeltenen biriydim. Ki şimdi diyorum ki o sanan çok kucukmusum evliliğinin tadını biraz çıkarıp sonra çocuk yapsaymisim daha iyi olurmuş
Açıkçası ben zaten öyle beni yıpratıcak kadar çok çocuk istemiyorum genc anne olmak istiyorum sadece ilkini erken istiyorum fazlada çocuk istemem az olsun en güzel şekilde ilgilenip büyütmek nasip olsun inşallah hayırlı bir şekilde yetististirebilmek isterim büyük ihtimal ama ilk olduğunu için gerçekten annelik duygusunu yaşamak istiyorum Rabbım isteyen herkese sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı güzel Ahlakı evlatlar nasip etsin inşallah

X