Kızlar doktora gittim gynopol önerdi 3 ay kullan dedi bebek düşünüyoruz ama doktordan çıktıktan sonra aklıma geldi gidip de soramadım adette mi baslamaliyim adet bitiminden mi baslamaliyim bunu kullanıp hamile kalanlar var mi acaba
Ayy amiiin eğer olursa buraya yaz lütfen bende yazayım birbirimizi bilgilendirelim çok merak ederim çünkü güzel haberini bekliyorum bol sağlıklı yumurtalarimiz olsun Bi güzel de çatlasın bebisler oluşsun inşallah ❤❤
Ben artık kullanmıyorum kullandığım dönem sabah kahvaltıdan sonra bir tane yarım su bardağı içiyordum çok güzel bir takviye kaliteli yumurta sağlıyor çok memnun kalmıştım
Ben artık kullanmıyorum kullandığım dönem sabah kahvaltıdan sonra bir tane yarım su bardağı içiyordum çok güzel bir takviye kaliteli yumurta sağlıyor çok memnun kalmıştım
Ben de aynı şekilde kaahvaötıdan sonra kullanmıştım o ay kimyasal gebelik yaşadım bi daha kullanmadım ama hep aklıma takılmıştı acaba yanlış mı kullandım ondan mı etkisi olmadı diye teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Ben de aynı şekilde kaahvaötıdan sonra kullanmıştım o ay kimyasal gebelik yaşadım bi daha kullanmadım ama hep aklıma takılmıştı acaba yanlış mı kullandım ondan mı etkisi olmadı diye teşekkür ederim cevap verdiğiniz için