Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten sonra adetten önce diye bisey var mı acaba çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinHarika bir takviye yumurta kalitesini arttırıyor içinde probiyotikte var ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Teşekkür ederim yaa hemen başlıyım o zaman yeni gördüm mesajı bildirim gelmediği içinToz şase olanındanmı verdi. hemen basla adetle alakası yok onun. folikasit gibi ek takviye aslında
Hayır içebilirsiniz 60’lık paket almıştım ben her gün bi tane içtim suya karıştırıpAdetten sonra adetten önce diye bisey var mı acaba çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Tamam teşekkür ederim benimde 60 lik demişti doktor öyle almıştım eczaneden Allahim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah cok sagolunHayır içebilirsiniz 60’lık paket almıştım ben her gün bi tane içtim suya karıştırıp
Şimdi kalktım içtim bi tanesini Allahım bol bol kaliteli yumurtalar versin bize insallah hepimizeTamam teşekkür ederim benimde 60 lik demişti doktor öyle almıştım eczaneden Allahim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah cok sagolun
Ayy amiiin eğer olursa buraya yaz lütfen bende yazayım birbirimizi bilgilendirelim çok merak ederim çünkü güzel haberini bekliyorum bol sağlıklı yumurtalarimiz olsun Bi güzel de çatlasın bebisler oluşsun inşallah ❤❤Şimdi kalktım içtim bi tanesini Allahım bol bol kaliteli yumurtalar versin bize insallah hepimize
Merhaba, meyve suyu ile içilebilir mi bu konuda bilginiz var mı acaba su ile içemiyorum tadı çok kötü geliyorHayır içebilirsiniz 60’lık paket almıştım ben her gün bi tane içtim suya karıştırıp
Su ile için emilimi azalmasın yarım su bardağı şak diye bir dikişte gidiyor üstüne normal su içersinizMerhaba, meyve suyu ile içilebilir mi bu konuda bilginiz var mı acaba su ile içemiyorum tadı çok kötü geliyor
Siz günde kaç tane kullanıyordunuz şaselerden?Su ile için emilimi azalmasın yarım su bardağı şak diye bir dikişte gidiyor üstüne normal su içersiniz
Ben artık kullanmıyorum kullandığım dönem sabah kahvaltıdan sonra bir tane yarım su bardağı içiyordum çok güzel bir takviye kaliteli yumurta sağlıyor çok memnun kalmıştımSiz günde kaç tane kullanıyordunuz şaselerden?
Ben geçen ay günde bir tane aldım eczacı kız öyle demişti dr tekrar gidip soramadım
Ben de aynı şekilde kaahvaötıdan sonra kullanmıştım o ay kimyasal gebelik yaşadım bi daha kullanmadım ama hep aklıma takılmıştı acaba yanlış mı kullandım ondan mı etkisi olmadı diye teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBen artık kullanmıyorum kullandığım dönem sabah kahvaltıdan sonra bir tane yarım su bardağı içiyordum çok güzel bir takviye kaliteli yumurta sağlıyor çok memnun kalmıştım
Etkisi güzel olmuş hamilelik olmuş kimyasal olması embriyodan kaynaklı kullanmaya devam edinBen de aynı şekilde kaahvaötıdan sonra kullanmıştım o ay kimyasal gebelik yaşadım bi daha kullanmadım ama hep aklıma takılmıştı acaba yanlış mı kullandım ondan mı etkisi olmadı diye teşekkür ederim cevap verdiğiniz için