Gynopol şase kullananlar

Nurseldd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
95
26
Kızlar merhaba bende pcos var adetim çok düzensiz yaklaşık 10 gündür gynopol 60 şase kullanıyorum günde 1 defa kullanıp hamile kalan yada faydasını gören var mı acaba 🙏🙏

Bende yeni başladım canım aynısını inşallah fayda olur bayanın birine fayda etmiş bende de polikistik over var

Bende de pcos var fayda görebildiniz mi acaba
Sonradan ocean içtim sonra inofolic içtim
İnofolic içtiğim ay zaten inositol destekli pcoslularda daha çok öneriyorlar içeriği inositollü olan folik asitleri onu kullandım işte Femara ile birlikte ( Femara adetin 5. Günün den itibaren 5 gündü sbaah akşam doktor kontrolünde)
Gebe kaldım ama düşük yaptım.
Süreç nasıl işleyecek bilmiyorum umarım kolaylıkla güzellikle olur

Sonradan ocean içtim sonra inofolic içtim
İnofolic içtiğim ay zaten inositol destekli pcoslularda daha çok öneriyorlar içeriği inositollü olan folik asitleri onu kullandım işte Femara ile birlikte ( Femara adetin 5. Günün den itibaren 5 gündü sbaah akşam doktor kontrolünde)
Gebe kaldım ama düşük yaptım.
Süreç nasıl işleyecek bilmiyorum umarım kolaylıkla güzellikle olur
Bende daha oceon inofolic hepsini içtim şimdi de gynopol denemek istedim bakalım hayırlısı. Ben klomen femera hepsini kullandım daha önce iki kez aşılamada yaptırdım ama olmadı maalesef

Bende daha oceon inofolic hepsini içtim şimdi de gynopol denemek istedim bakalım hayırlısı. Ben klomen femera hepsini kullandım daha önce iki kez aşılamada yaptırdım ama olmadı maalessualar
Bende daha oceon inofolic hepsini içtim şimdi de gynopol denemek istedim bakalım hayırlısı. Ben klomen femera hepsini kullandım daha önce iki kez aşılamada yaptırdım ama olmadı maalesef

Dualarım sizinle inşallah en doğru zamanda güzellikle hayırlısıyla kolaylıkla nasip olsun 🌸

X