• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gynomax ve gynoflor?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
kızlar doktorum travocort ornisid fort gyno max ve gynoflor yazdı bakteriyel enfeksiyonum için.sizce bu ilaçlar işe yarar mı bu ilk sorum.ikincisi spekulumla muayene olamadım dolayısıyla smear testi de alınamadı.sadece vajinal ultrasonla bakarak bu ilaçları yazdı.birsuru ilaç kullanıyorum bir sıkıntı olur mu?en önemli sorum da şu,gyno max ve gynofloru aynı anda mı kullanacağım yoksa arayla mı.ben aynı anda kullandım bir sakıncası olur mu ki.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bahsettiğin ilaçlardan sadece gynofloru biliyorum, flora düzenleyicidir, her gece yatarken 1 tane vajinal fitil olarak kullanılır, diğerlerini bilemiyorum. Doktoruna ulaşamaz mısın, sorsan

Bahsettiğin ilaçlardan sadece gynofloru biliyorum, flora düzenleyicidir, her gece yatarken 1 tane vajinal fitil olarak kullanılır, diğerlerini bilemiyorum. Doktoruna ulaşamaz mısın, sorsan
maalesef doktorumun telefonu yok.ardarda atıyorum şimdilik bakalım inşallah işe yarar.

Back