Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar gynomax fitil verdi doktor bana hamileyim akintim var..ama tam olarak fitili nereye yerlestirmem gerekiyor cok kafam karıştı. . Bana ayrıntılı yardim edebilir misiniz
Yorumlari okudukca kafam karıştı. . Idrar ile geri çıkacak tarzinda yorumlar okuyunca dedim acaba ben mi yanlış biliyorum.. birde hamile olunca insan daha tereddüt ediyor.. yanlış birsey yapmak istemedim..neden bu kadar yadirgadiniz anlayamadim.. daha önce hiç kullanmadim..
Yadırgadım çünkü jinekoloğun akıntı için verdiği fitilin nereye yerleştirilmesi gerektiği bilinir düşüncesindeyim.
Ben ilk kullandığımda nereye yerlestirsem diye sorgulamadım,belli yani nereye yerleştireceğim. Sadece iyice derine itilmesi gerekiyo aksi takdirde geri çıkıyo,bunda ilk etapta sorun yaşadım 2.kullanımda derine yerleştirmem gerektiğini anlamıştım.
Iyi ne mutlu size.. ve ne yazik sizin hastalariniza.. demek size bi soru sorulsa dalga gececeksiniz..bin bilsen de bir bilene danis demisler.. hamilelikte tedirgin olmak yanlış yapmaktan korkmak kadar doğal birşey yok diye düşünüyorum. .yardiminiz için teşekkürler cok aydinlatici ve aciklayicisisiniz..
Ben doktor değilim ki o da nereden çıktı??
Bence okuduğunuzu anlayın ondan sonra atar yapın emi..Eğer gebelikle ilgili ya da verilen ilaçla ilgili tedirginlik varsa doktoruna sorarsın olur biter. Burada kimse kimsenin nazını niyazını çekmek zorunda değil ki,herkes genelde pış pış bekliyo tuhaf cidden..
Neyse allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin iyi akşamlar.
Senin gibilerden ne yardim ne de pispis beklemez kimse.. mübarek günde yaptığınız ayip birsey.. bu kadar bilmiş bilmiş konuşmak yerine yardimci olmayi secseniz iki kelimeyle aciklasaniz hersey bitecekti.. neden bu kadar uzattiniz ki yeter yaa.. cevap vermiyorum bile artik
Herkws pispis bekliyor şeklinde ki genellemenizde çok ilginç. . O kadar sinir oluyorsaniz bu duruma yorum yapmazsiniz olur biter.. insanlar buraya yardim için başlıklar acıyor.. siz keyif alin eğlenin dalga geçin diye değil...
Sen cok eglencelisin. . Lütfen sabaha kadar devam et.. aynen hakliligimi kanitladin burasi senin eğlencegin bir yer değil. . Git kendine eğlence mekanlari bul canim.. burada amaç yardimlasmak yanlis yerdesin.. simdi asıl sen sus git.. buraya sonradan gelen sensin..