gynoflor kullanan varmı?...

Canım ben kullanmıştım uzun zaman önce enfeksiyondu sanırım sebebi sana da ondan dolayı mı verdi?

bu ilacı 3 gündür kullanıyorum ve 2.günde ve bugün kanamam oldu . ilacı kullanırken bunu yaşayan var mı?

lekelenme oldugu zaman yanı adet baslangıcı kullanmayı keısnız dıyor. ama adet sonrası ıcerıyı temızlemek adına tekrardan kullanım gerekıomus, bende alamadım kasıntı oldgu zaman kullanablrsn demıstı doktor ne zaman baslasam hep lekelenmem oldu, tesadufmu acaba dıye dusnmustum

bende kullanmıştım bu ilacı..hpv tedavisi sonrası herşey bittiğinde içeriyi dezenfekte etmek için vermişti dr..ama bende öyle kanama falan olmadı..

kanama yapmaz bende kullandım ecz arkadasıma sormustum kanam oldu dıye enf dandır kanam olması hayır kanam yapmaz dedı dr aramıstım oda yapmaz regl donemı ıse kullanma kes regl bıttıkten sonra kullan demıstı ama agızdanda antıbıotık vermıstı bana

regl dönemime de daha çok var erkene aldı desem o da olamaz. enfeksiyon da yoktu bende ama kanama oldu yine de .. sonuç olarak ne olursa olsun ilacı kesmem gerekicek . cvplarınız için çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
doktor banada verdı bu ilaçtan enfeksıyon için ama daha başlamadan regl oldum bitimini bekliycem artik..

evet kesinlikle renkli akıntı yapıyor.sizden de duyunca içim rahatladı. doktorumu arayacaktım bende bu durum için. çünkü ilk defa pembemsi renkte oldu bende....

evet banada doktorum verdi enfeksiyon için kullanıyorum regli oldum bitince tekrar kullanmaya devam

benim doktorumda kanamam olduğu için verdi zaten.yani kanama derken kanamalı akıntı.ben gebeyim ama.kanamalı akıntının kesilmesi için verdi.

X