- Konu Sahibi aysegulyildiz
merhaba Bora Bey, ben 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Eşimle bebek düşünmeye başladık ve ilk defa bu ay denemeye başladık. Benim daha önceleri de arada bir vajina pH ı bozulduğu için bakteriyel vajinozis denen durum söz konusu olurdu, yani vajinada hafif batma hissi ve en önemlisi balık kkokusuna benzer kötü kokulu bi akıntı...evliliğimin ilk zamanlarında doğum kontrol hapı kullanmıştım ve o zaman ilk defa karşılaştım bu sinir bozucu şeyle, ve o yüzden 5 ay kullanıp bıraktım hapları, ondan sonra büyük oranda düzeldi ve çok nadir oluşuyodu...ama bu ay bebek çalışması yaptığımız için tabi ki içeri boşalma durumu oldu...ve o sperm sıvısı benim vajina ph ımı bozuyo ve bi iki gün sonra hemen o kötü koku başlıyo...daha önce de böyle oluyodu,sadece içeri boşalma olmadığında sorun olmuyo...doktorum muayene sonrası bana vajinal floranın bozulmasına karşı eğilimim olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyleyip gynoflor fitil vermişti böyle durumlarda kullanmam için...bugun doktorumu aradım yine gynofloru kullanabilirsin dedi, hamilelik olsa bile sorun olmazmış...siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?hep böyle mi olucak yani her ay hamile kalmamı engellerse ya da hamile kaldığımda bebeğe zararı olursa diye korkuyorum.teşekkürler...