Gyno ferro sanol kullananlar

cokyorgun

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
42
12
34
12 haftalık hamileyim folik asitim bittiği için doktora gittim bana gyno ferro sanol diye bir ilac verdi sabah ac karnina der eczaneniz ama siz kahvaltidan bir iki saat sonra icin dedi biraz arastirdim hep 19. Haftalarda falan verilmis bu ilac cokmu erken icsem mi icmesem mi bilemedim.. Bide 4 santim olmus ikili test yapalım dedi ultrsona girdim doktorun yanina ciktim tekrar kan tahliline gondercekti simdi gonderirsek tam sonuc alamayiz bosuna kan vermeyin dedi 4 santim olmamis haftaya yapalım dedi verdğm 70 lira bosa gitti 5 dakika once kendi ultrasonundan baktiği zaman neden 4 santim dedi asağıda cekilen ultrasona bakıp 4santim degil dedi yeterli boyuta gelip gelmedigini doktor bilemiyormu??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim 12. Haftamda folik asit bitti arkasindan decavit basladi 20. Haftada ferro sanol'a basladi. Simdi ikisini birlikte aliyorum. Kahvaltiyla birlikte decavit aliyorum. Oglen 2 gibide digerini. Demir ilaci alirken cay sut yogurt gibi yiyeceklerle arasinda 2 saat zaman gecmesi gerekiyor.

Bende 15. Haftamda baslamistim senin ilacina ama elevit ile birlikte aldim

Ben dün birkere ictim biraktim gece 2 de uyuyuncaya kadar karin bolgemde midemmi artk neresi bilemiyrm ağrı cektim oyuzden icmedim bugun yarindan sonra doktora gidince konusucam folik asit verse daha iyiydi bence 3. Ay dolana kadar ben bi kutu daha bitirmis olurdum 2 haftadir hapsiz duruyrm.

12. haftadan sonra folik asit verilmiyor zaten. Cunku Aldigin demir ilacinin icerisinde folik asit+ b12 var. Ayrica multivitamin takviyesindede bulunuyor.

Son düzenleme:
Ben dün birkere ictim biraktim gece 2 de uyuyuncaya kadar karin bolgemde midemmi artk neresi bilemiyrm ağrı cektim oyuzden icmedim bugun yarindan sonra doktora gidince konusucam folik asit verse daha iyiydi bence 3. Ay dolana kadar ben bi kutu daha bitirmis olurdum 2 haftadir hapsiz duruyrm.

Gecmis olsun yaa agri yapmadi bende hala iciyorum 23. Haftadayim. Demir de gerekli hem icinde folik asit var zaten o hapin doktoruna sor muhakkak canim belki elevit verir yalnizca belki devam ettirir.. Agrin olmaz insallah..

Merhaba ben 12.haftamkn içindeyim doktor bana gyno ferro sanol önerdi doğuma kadar kullan dedi büyük tuvalette renk simsiyah oldu. Çokmu erken başlattı doktor

X