• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Güzellik

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bitutamfrida

Resim hayatımı tamamladı
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
1
4
1
Merhabalar,
Bende Kurbanı mı oldum demeliyim bilemiyorum,:KK70:

Önce güzel bir üslup ile Müşteri Hizmetleri tarafından arandım ve Sosyal Medya tarafından da ayriyeten ücretsiz cilt analizine davet edildim buraya kadar herşey normal. Eee.. Kadınız ve istiyoruz ki bakımlı görünelim ve bunun içinde para harcamak en son plana kalsın. Bir Randevu uyumsuzluğu yaşadım ki takdire şayan bir rezalet içerisinde aynı gün aynı saate verilen birden fazla randevu kalabalıklığı uyumsuzluğu yaşandı Cilt Analizim yapıldıktan sonra yüzümde ki değişikliğin tarifi imkansız gözeneklerim sıklaştı, rengi açıldı ve pürüzsüz bir haldı. Ürünlerinin pahalı olmasını dile getirebilirim ama kullandığım ürünlerden memnunum doğal yöntemler ile bu kadar hızlı şekilde sonuç alabileceğimi tahmin etmiyordum, ama yine de beklentilerimi fazlasıyla karşıladılar diyebilirim.

Bu Randevu önemini lütfen dikkate alsınlar ki biz müşterileri olarak daha güvenilir ve memnun ayrılalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back