- Konu Sahibi MakaraKukara
-
olsun canım sorun değil..hepimizin başına geliyor yanlış anlaşılmalar...
çözülmesiyle rahatladım şimdi hediyemi bekliyorum:)
Hahahahaha
Burada yapılan yarışmanın birincisi de kolpacı çıkmıştı.
kelimelerine dikkat et!!!
Eki Görüntüle 376117
Ülkesini Dünya Kainat Güzellik Yarışmasında Temsil Etmek İçin Onlarca Finalist Arasından Seçilen Kanada Güzeli Jenna Talackova,
Erkek Olduğu Anlaşılınca Yarışmadan Diskalifiye Edildi.
Kanada Kainat Güzeli Yarışması nın Ulusal Direktörü Denis Davila 23 Yaşındaki Talackovanın Doğuştan Kadın Olduğunu Sandıklarını Söyledi.
Davila Sözlerine Şöyle Devam Etti : Kurallar Gereği Yarışmaya Katılan Herkesin Doğuştan Kadın Olması Gerekiyor.
19 YAŞINDA CİNSİYETİNİ DEĞİŞTİRDİ !!
19 Yaşında Cinsiyetini Değiştiren Talackova Sonradan Kadın Olduğunu Açıkladığı Gün Yarışmadan Diskalifiye Oldu.
Talackova Bir Avukata Başvurduğunu ve Haklarını Arayacağını Belirtirken Yetkililerin, Talackovanın Resimlerini Yarışmanın Resmi İnternet Sitesinden Çıkardığı Açıklandı.
Eki Görüntüle 376139 Eki Görüntüle 376140 Eki Görüntüle 376141 Eki Görüntüle 376142 Eki Görüntüle 376143
Erkekten böyle hatun oluyorsa, biz neyikkk
Doğru söylüyorsun argo kelime kullanmışım; yalancı diyecektim.
Kurban bayramında bir sığıra 3 kişinin ortak olması gibi bir hesabı 3 kişinin kullanması tuhaf ama profili ortak kullandığın arkadaşlarının evli mi nişanlı mı bekar mı olduğunu bilmemek daha tuhaf.
Hadi onu da geçtim de 18-22 yaşları arasındaki bır kızı 30 yaşında diye yutturmaya çalışmak en tuhafı.
Facebook çıktı mertlik bozuldu.
ne facebook undan bahsediyorsun ne alaka!
inanmak zorunda değilsin sen bana,bende inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi!
ben ispat edeceğim kişilere(yönetime yetkiliye) kendimi gerektiğince ispat etmişim siz daha neyin derdindesiniz..
benle alakalı kişisel bir probleminiz var ise gelin özele!! kimse bu saçma tartışmayı izlemek zorunda değil..!
burada ortaya bikaç densiz laf atıpta bilip bilmeden konuşmak kolay..
bende herkese istediğim gibi iftira atarım ne olacak,o kadar basitki bunu yapmak..2 dk mı almaz...
yüzlerce bayanın olduğu bir yerde illaki 5-10 kişi çıkacaktır bu yapacağıma inanan..ahh larla vah vahhlarla geçer gider o zaman konu...
tıpkı sizin şu an yapmaya çalıştığınız gibi..
neyse daha fazla muhatap almak istemiyorum sizi,istediğinizi yazıp çizmekte özgürsünüz,çünkü ben cevap vermeyeceğim!!!
olsun canım sorun değil..hepimizin başına geliyor yanlış anlaşılmalar...
çözülmesiyle rahatladım şimdi hediyemi bekliyorum:)
Yarışma benim umrumda değil, kimin birinci olup olmadığı da umrumda değil.
Ben sadece gördüklerimi söylüyorum.
Ayrıca kimse kimseye iftira atmadı sen kendi kendini yalanladın.
Facebook dan kastettiğim de bir yerlerden resim madeni bulmuşsun, mesela facebook gibi bir yerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?