Güzellik Yarışmasında Birinci Erkek Çıktı !!

kelimelerine dikkat et!!!

Doğru söylüyorsun argo kelime kullanmışım; yalancı diyecektim.

Kurban bayramında bir sığıra 3 kişinin ortak olması gibi bir hesabı 3 kişinin kullanması tuhaf ama profili ortak kullandığın arkadaşlarının evli mi nişanlı mı bekar mı olduğunu bilmemek daha tuhaf.

Hadi onu da geçtim de 18-22 yaşları arasındaki bır kızı 30 yaşında diye yutturmaya çalışmak en tuhafı.

Facebook çıktı mertlik bozuldu.

keşke hiç açıklamasaymış baksana kimse anlamamış

ne facebook undan bahsediyorsun ne alaka!
inanmak zorunda değilsin sen bana,bende inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi!
ben ispat edeceğim kişilere(yönetime yetkiliye) kendimi gerektiğince ispat etmişim siz daha neyin derdindesiniz..
benle alakalı kişisel bir probleminiz var ise gelin özele!! kimse bu saçma tartışmayı izlemek zorunda değil..!
burada ortaya bikaç densiz laf atıpta bilip bilmeden konuşmak kolay..
bende herkese istediğim gibi iftira atarım ne olacak,o kadar basitki bunu yapmak..2 dk mı almaz...
yüzlerce bayanın olduğu bir yerde illaki 5-10 kişi çıkacaktır bu yapacağıma inanan..ahh larla vah vahhlarla geçer gider o zaman konu...
tıpkı sizin şu an yapmaya çalıştığınız gibi..
neyse daha fazla muhatap almak istemiyorum sizi,istediğinizi yazıp çizmekte özgürsünüz,çünkü ben cevap vermeyeceğim!!!

Son düzenleme:

Yarışma benim umrumda değil, kimin birinci olup olmadığı da umrumda değil.

Ben sadece gördüklerimi söylüyorum.

Ayrıca kimse kimseye iftira atmadı sen kendi kendini yalanladın.

Facebook dan kastettiğim de bir yerlerden resim madeni bulmuşsun, mesela facebook gibi bir yerden.

Son düzenleme:
olsun canım sorun değil..hepimizin başına geliyor yanlış anlaşılmalar...
çözülmesiyle rahatladım şimdi hediyemi bekliyorum:)

güle güle kullan
bak su kiime benziyorum konusunda biraz yasini gosteriyorsun canim,
birazda fotgrafla alakali,birde kardes konusunda bir resim koymussun artik senmi arkadasinmi,
oda diger sac resmindeki bayana benziyor iste oyle karistirdik ortaligi neyse...

canim oyle kolayma ordan onun bunun resmini almak,
hem yonetim inanmis biz inansak ne inanmasak ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…