• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik Yarışmasında Birinci Erkek Çıktı !!

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
598
413
$1332768719_42_Jenna_Talackova.jpg
Ülkesini Dünya Kainat Güzellik Yarışması’nda Temsil Etmek İçin Onlarca Finalist Arasından Seçilen Kanada Güzeli Jenna Talackova,
Erkek Olduğu Anlaşılınca Yarışmadan Diskalifiye Edildi.
“ Kanada Kainat Güzeli Yarışması ” nın Ulusal Direktörü Denis Davila 23 Yaşındaki Talackova’nın Doğuştan Kadın Olduğunu Sandıklarını Söyledi.
Davila Sözlerine Şöyle Devam Etti : “ Kurallar Gereği Yarışmaya Katılan Herkesin Doğuştan Kadın Olması Gerekiyor. ”

19 YAŞINDA CİNSİYETİNİ DEĞİŞTİRDİ !!
19 Yaşında Cinsiyetini Değiştiren Talackova Sonradan Kadın Olduğunu Açıkladığı Gün Yarışmadan Diskalifiye Oldu.
Talackova Bir Avukata Başvurduğunu ve Haklarını Arayacağını Belirtirken Yetkililerin, Talackova’nın Resimlerini Yarışmanın Resmi İnternet Sitesinden Çıkardığı Açıklandı.​

Son düzenleme:
makara oyle bir baslik koymussun ki bende kkdaki yarismanin birincisi erkek cikti sandim bi sokla girdim ki baska yarismaymis:60:

Ay bende geçenki KK'daki yarışma zannettim:9:
Bu arada kadın pardon adam amaann her neyse nasıl birinci seçilmiş hayret doğrusu:120:

ben de msn de okudum haberi kadının(her neyse) boy fotosuna da bakın derim.. alt bacaklardan belli ediyor sanki yani erkeklerin ki gibi ben de şaşrdm göğüsleri silikon mu nasıl izin vermişler ki silikonluya o da ayrı bir soru işareti

Resimleri gorunce harbiden sasirdim yaa.
Cidden guzel bir hatun olmus bu, erkek ya boyda vardir nasilsa,
peeeh zorla guzellik estetikle olur diye bosuna dememisler..:1:

vay vay vay....Erkekken nasılmış acabada böyle saglam malzeme çıkmış makaslardan,bıçaklardan.Taş gibi bi hatun olmuş ;)

ayy yaa dedim yine miii:))))
KK güzellik yarışmasının birincisi olarak erkek çıkmışım diye açtım konuyu:))))
bir spekülasyona daha kurban gidiyorum sandım...

Son düzenleme:
ayy yaa dedim yine miii:))))
KK güzellik yarışmasının birincisi olarak erkek çıkmışım diye açtım konuyu:))))
bir spekülasyona daha kurban gidiyorum sandım...

senin gunahini aldik herhalde kusura bakma ama deliller onu gosteriyordu:27:

Back