• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik takıntım bu yaşıma kadar...

heygirlgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
18
2
1
25
Güzellik takıntım bu yaşıma kadar hala zorbalık görmem.Sadece dış görünüş olarakta zorbalık görmüyorum güzel sanatlar fakültesi okuyorum çevremde babama bu kızın yeteneği yok nasıl kazanmış GSF yi diyenler bile var .
Yani özguvensizliğim hep bu yüzden devam ediyor.

Yıllarca süren eleştiriler altında mücadele ediyorum.
Geçen terkedildim konusu açmıştım hatırlarsanız hep bu özgüven problemi yüzünden böyle saçma sapan erkeklere yüz verdim .
Dış görünüş açısından olsun akademik anlamda olsun hep üst üste eleştiri almaktan yoruldum .

Yoruldum ama mücadele etmekten de vazgeçmiyorum.

Çoğu yorumlarda hak verdim.

Diğer konularınızı bilmiyorum. Fotojenik olmayabilirsiniz ama gerçek hayatta güzellik konuşma şekliyle, giyim tarzıyla, aurayla, kendine vakit ayırmakla hepten değişebilen bi konu. Yetenek konusuna gelirsek. E sınavla girmediniz mi? Sınavı kazandıysanız temeliniz vardır. Çalışıp üretip kendinizi keşfedip üzerine koyun işte.

Diğer konularınızı bilmiyorum. Fotojenik olmayabilirsiniz ama gerçek hayatta güzellik konuşma şekliyle, giyim tarzıyla, aurayla, kendine vakit ayırmakla hepten değişebilen bi konu. Yetenek konusuna gelirsek. E sınavla girmediniz mi? Sınavı kazandıysanız temeliniz vardır. Çalışıp üretip kendinizi keşfedip üzerine koyun işte.
Yorumunuz için teşekkür ederim,yetenek sınavına girdim evet çizimlerimide geliştirmek için bol bol çalışıyorum.

Diksyonum genel kültürümu çoğu insan beğenir iltifat eder ama karşıcins ile etkileşimde hiç bir işe yaramadığını anladım.

Siz kendinizi toplum içinde olumsuz yönde bahsederseniz yok özgüvensizim yok güzel değilim vs. diye insanlar bire bin katarak sizi eleştirmeye kalkarlar.Onlar kimmiş ya? ağızlarının payını veremiyor musunuz ne cürret yani .

Babanıza o lafı söylemeye nasıl cesaret ediyorlar onu da anlamadım benim babama söyleseler kızın böyle şöyle bir güzel paralar onları.Yeteneğiniz olmasaydı zaten kazanamazdınız ki.

Yorumunuz için teşekkür ederim,yetenek sınavına girdim evet çizimlerimide geliştirmek için bol bol çalışıyorum.

Diksyonum genel kültürümu çoğu insan beğenir iltifat eder ama karşıcins ile etkileşimde hiç bir işe yaramadığını anladım.
O seviyedeki insanlarla birlikte olmamissinizdir. Abimin bir sevgilisi vardı sadece marka takıntısı olan her şeyi parayla ölçen biriydi, dış gorunusu de Barbie bebek gibiydi . abim;" yaptığım espiriyi bile anlamıyor gündemden haberi yok kendi yaşadığı şehirden bile bihaber boguluyorum yanında " diyip ayrıldı.

güzel sanatlar fakültesi okuyorum çevremde babama bu kızın yeteneği yok nasıl kazanmış GSF yi diyenler bile var .
Bunu söyleyenleri yerinizde olsam gram takmam. Çünkü bu kadar cahilce bir bakış açısı olamaz.

O okullar, önce sınav puanı sonra yetenekle alıyor.

Bu okulların Liseleri de aynı şekilde Puanla giriyorsunuz. Bunu sebebi ne ? Herkes yetenekli olmayabilir fakat puanıyla o okula girdiği zaman farkedilmemiş yetenekleri ortaya çıkarılsın, parlatılsın diye..

Ve ben sizin çok güzel bir genç kız olduğunuzu düşünüyorum. Sadece Özgüveniniz çokça zedelenmiş.

Kim olursa olsun sizi incitmesine, kırmasına izin vermeyin.

Son düzenleme:

Siz daha öğrencisiniz salın bence biraz. Ben sizin yerinizde olsam mezun olana kadar bol bol çizim kitaplarını inceler, internetten farklı portfolyolara bakar, mezun olana kadar güzel bir portfolyo oluştururdum. Önceliğiniz bu olsun. Sosyalleşin kaliteli arkadaşlar edinin. Zamanı gelince size denk biri de çıkar elbet.

Youtube'dan özdeğer çalışmaları diye aratın mesela profesyonel destek alacak bütçeniz yoksa. Eh babanız da milletin ağzının payını versin. Ne münasebet kızım hakkında atıp tutacaklar. Ama sıra babanıza gelene kadar asıl iş sizde bitiyor. Dimdik duracaksınız. Hayat böyle insanlar da acımasız.

Güzel sanatlara nasıl girebildiginizi sorgulayan kafaları degil takmak,muhatap dahi olmamalısınız.Fakülteyi geçtim lisesi bile sınavla alırken neyin kafasını yasıyorlar.

Güzelik takıntısında herkesin güzellik algısı farklıdır.Kücüklüğümden 20 li yaslarıma kadar öyle ahım sahım biri degilken ve ice dönük özgüvensizken kendimi kesfedip insanlarin ne düsündügü ile ilgilenmeyi bırakıp kendimin ne istedigine önem verdigimden beri o arkamdan belki gülen tipler akrabalar dahil simdilerde arayıp gezi,bakım, giyim vs her türlü sey icin tüyo almak istiyorlar.Cevremden umrumda olmasa bile iltifatlar alıp sürekli övgüyle bahsediliyorum? bu insanı mutlu ediyor evet ama benim bu hayatta mutlu olmak icin sadece kendime ihtiyacım var.Tek hayatın var zaman kıymetli her anın kıymetini bil bedeninin ruhunun farkında ol kendini kendin zorbalama öncelikle 💓

Back