güzellik sırları

fatmaustun8

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
4
0
6
İstanbul
1 çorba kaşığı maya u 1 çorba kaşığı süt
maya ile sütü karıştırıp yüzünüzü kapatacak şekilde yayın, 20 dakika bekletin. Maya sertleşeceği için önce ıslak bir havluyla kompres yapıp yumuşatın. Maskeyi çıkartın. Önce sıcak, sonra soğuk suyla yıkayın. Bunu göz etrafı dahil tüm yüzünüze uygulayın.
::40:: ::40:: ::40::

Son düzenleme:
1 çorba kaşığı maya u 1 çorba kaşığı süt
maya ile sütü karıştırıp yüzünüzü kapatacak şekilde yayın, 20 dakika bekletin. Maya sertleşeceği için önce ıslak bir havluyla kompres yapıp yumuşatın. Maskeyi çıkartın. Önce sıcak, sonra soğuk suyla yıkayın. Bunu göz etrafı dahil tüm yüzünüze uygulayın.
::40:: ::40:: ::40::

ben 1 saat önce yaptım ..saçıma yüzüme..ayrıca her akşam 1 küp mayayı suda eritip içiyorum..5 gündür içim dışım maya oldu:52:ama itiraf etmeliyim çok faydası var..hemde gözle görülür..

bir şey var o da şu..mayayı az bi suylka karıştırıp krem kvamına gelince saçıma friksiyon yaptım bu beş gün içinde..10 temmuz da saçımı siyaha boyamıştım..bu ikinci yapışımda altı üstü 1 saat kadar beklettim saçımı kumrala çevirdi..o5 gün önce simsiyahtı saçım şimdi kumral..acaip açıyor boyayı..ama iyi oldu doğal gibi oldu rengi..çok siyah olmuştu..oriele hiç gerek yok kızlar..saçını boyasını akıtmat isteyenler maya ile akıtsın..hem yakmıyor hem besliyor..benden demesi..benim gibi olan var mı yani mayadan dolayı saç boyası açılan..yoksa yalnız benimkimi böyle oldu..

Back