GÜZELLİK MERKEZLERİNDEKİ LAZER EPİLASYON MU? EVDE UYGULANABİLEN LAZER EPİLASYON ALETİMİ?

isabellala

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
60
22
MERHABA KIZLAR,
son merak ettiğim bişey var birdahaki ay alacağım. 2 ay öncesinde güzellik merkezinde epilasyona başlıyacaktım derken bu yeni çıkan evde uygulanan cihazları gördüm araştırdım da araştırdım evde almak daha mantıklı geldi. Birde evde Kullananların ve güzellik merkezine gidenlerin yorumlarını almak istiyorum. Çünki, güzellik merkezine gidenlerin alexandır hariç diğer modeller tırt'mış sonradan çıkıyormuş tüyler.alexte çok kalın olması gerekiyormuş tüylerin ee tekrar çıkarsa tekrar seans ücreti niye vereyim evde ampulu değişen alırsam yapabilirim diye düşündüm birde evde uygulanan zaten modern ağdanın daha az acısızı olunca baya bi benim kafama yattı hem daha kısa süreli temizlenmesi hem daha acısız olması hem daha geç cıkarması zamanla agda gibi köklerin zayıflaması baya artıları çoğalttı. almadan önce birde kullanan ve güzellik merkeze gidenlerin deneyimlerini almak istiyorum.
Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…