• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik merkezlerinde diyot lazer

Aybkee123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
50
17
8
27
Merhaba arkadaşlar. Ben güzellik merkezinde diyot lazere gidiyorum ama faydası olmaz ıpl dir diyorlar gidenler görüşlerini paylaşabilir mi acil yardımmmm:110:

diyod lazerlerin başlıklarındaki cam(safir) olan kısımlar daha küçüktür (10x10mm gibi) ve cihazın içerisindedir.
Ayrıca cihaz başlıgından çıkan ışık daha küçük ama daha etkilidir.
IPL tarzı cihazlarda cihaz başlıklarındaki safir kısım cihaz başlığından 1-2 cm çıkık durur ve atış yapılırken puf diye yoğun bir ışık sesi verir. Başlıkların uç kısımları daha geniştir. (10x50mm) Işık daha yüksek çıkar.
başarı diodlarda çok daha iyidir.

diyod lazerlerin başlıklarındaki cam(safir) olan kısımlar daha küçüktür (10x10mm gibi) ve cihazın içerisindedir.
Ayrıca cihaz başlıgından çıkan ışık daha küçük ama daha etkilidir.
IPL tarzı cihazlarda cihaz başlıklarındaki safir kısım cihaz başlığından 1-2 cm çıkık durur ve atış yapılırken puf diye yoğun bir ışık sesi verir. Başlıkların uç kısımları daha geniştir. (10x50mm) Işık daha yüksek çıkar.
başarı diodlarda çok daha iyidir.
Benim hem vücudumda gezdirerek yapıyo hemde uzaktan atış yapıyo bazı yerlere ama?

Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back