“Güzellik DAYATMASI” ???

kraliceada

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
49
0
3
18
Selamlar,mâlumunuz sosyal medyanın da etkisiyle sürekli bir güzellik dayatmasıyla karşı karşıyayız ve bu durum benim öz güvenimi bi tık etkilemeye başladı. Örneğin pürüzsüz bacaklar ve yüz,bembeyaz koltuk altları ve genital,pahalı parfümler… Tabi bunda erkeklerin fazla cüretkar istekleri de etkili muhakkak ama benim sorum şu:Bu değersizleştirme çabalarıyla nasıl mücadele ediyorsunuz ? Bir şeyi tamamlayınca bir şey hep eksik kalacak gibi hissediyorum ve yalnız olmadığımı da biliyorum. Şimdiden teşekkürler ☺️ 😍

Mücadele etmiyorum çünkü onlarin kıllı götü için kılımı kıpırdatmam ;)
Misal gecen güzelce giyindim süslendim bi erkek arkadaşım gördü dedi kimle buluşacaksın dedim kız arkadaşlarınla kahve içicez hadi ordan dedi ( nasil güzel bulduysa :27: ) dedim sorry ben anca kız arkadaşlarım için böyle hazırlanırım erkekler için değil 👌🏼

Mücadele etmiyorum çünkü onlarin kıllı götü için kılımı kıpırdatmam ;)
Misal gecen güzelce giyindim süslendim bi erkek arkadaşım gördü dedi kimle buluşacaksın dedim kız arkadaşlarınla kahve içicez hadi ordan dedi ( nasil güzel bulduysa :27: ) dedim sorry ben anca kız arkadaşlarım için böyle hazırlanırım erkekler i

Bakım adına her şeyi en minimalinden yapıyorum. Bana ne mantıklı geliyosa. Kendimi seviyorum. Ben dönyanın en gözel garısıyam mottomdur. Bu ara giyim tarzımı değiştirdim beni 10 kilo filan fazla gösteriyo umrumda değil. Penye şal takıyorum asla yakışmıyo ama umrumda değil . Nasıl rahat ediyosam o.

Ay konu tamamen erkelerden kaynaklanmıyor ki aslında. Mesela kızlar da yok efendim “şu parfümü kullanıyorum vücut spreyi kullanan kız yanımdan geçemez.” vs falan da diyor ya. İster istemez etkileniyorum . Belki de yaşımdan kaynaklıdır🤦‍♀️

Bakım adına her şeyi en minimalinden yapıyorum. Bana ne mantıklı geliyosa. Kendimi seviyorum. Ben dönyanın en gözel garısıyam mottomdur. Bu ara giyim tarzımı değiştirdim beni 10 kilo filan fazla gösteriyo umrumda değil. Penye şal takıyorum asla yakışmıyo ama umrumda değil . Nasıl rahat ediyosam o.
Ne güzel 💅

Ay konu tamamen erkelerden kaynaklanmıyor ki aslında. Mesela kızlar da yok efendim “şu parfümü kullanıyorum vücut spreyi kullanan kız yanımdan geçemez.” vs falan da diyor ya. İster istemez etkileniyorum . Belki de yaşımdan kaynaklıdır🤦‍♀️
Ay 18 mi kız seni yerimm 😁 tek söyliceğim kendi keyfin ve kahyası istiyorsa yap kim ne düşünuyor umursama emin ol bu daha güzel ve daha dikkat çekici birsey ha sen gene güzel güzel kokular sür tabi o baska :27:

Ay 18 mi kız seni yerimm 😁 tek söyliceğim kendi keyfin ve kahyası istiyorsa yap kim ne düşünuyor umursama emin ol bu daha güzel ve daha dikkat çekici birsey ha sen gene güzel güzel kokular sür tabi o baska :27:
18 olduğum çok mu belli oluyor ya 😅😅

umrumda bile degil
ustelik hepsi birbirinin karbon kopyasi kadinlar benim güzel tanımıma uymuyor. yani sorun yok.
beni seven zaten kampta denize girip çıkıp yikanmamaktan düğüm olmus saclarimi açarken de sever. o yüzden hic gundemimde degil

Sosyal medyada olan hiçbir şeye inanmıyorum. Bir arkadaşım var, fotoğraflarına öyle bir shop yapıyor ki bazen hikayede tanıyamıyorum. Ama yüz yüze halini biliyorum. Bu fenomen tayfa içinde geçerli. Yoksa herkeste kıl var, vücut kararması var, göbüş var, popo var. 😅

18 olduğum çok mu belli oluyor ya 😅😅
Daha çok minnakmışsın. Zamanla algın tamamen değişecek. Kendini tanıyıp ona göre bir tarz belirleyeceksin. Kendine has tarzı tavrı olan kadınlar daha dikkat çekici merak etme. 35ime geldim en güzel zamanlarımdayım bence. Her şeyi bilinçli yapıyorum çünkü. Fiziğim saçım başım cildim makyajım giyimim daha yeni oturdu.
Kendi içine yatırım yap maddi olarak kendi kazancın olunca dışına da bolca yaparsın zaten. Sosyal medyadaki abartılara da inanma. Her şey alice harikalar diyarında değil.

Ne yapıyorsam kendim için yapıyorum. Lazere gidiyorum çünkü hijyen ve temizlik önemli lazerin büyük katkısı oluyor buna. Kuaförler daha pahalı oluyor hem böylece tüylerden kurtuluyorsun. Pürüzsüz, lekesiz cilt istiyorum çünkü aynada kendimi böyle görmek istiyorum. Erkeklere bakma sen doğal doğal diye bi taraflarını yırtarlar yine de estetikli birini seçerler. Kısacası onlarda ne istediğini bilmezler. Kendilerine bi bakım yapsınlar biraz spor ondan sonra kızlara bakarlar. Vücudumun güzel olmasını kendim için istiyorum zayıflığımı sağlığım için koruyorum bi erkek için uğraşırsan mutluluğunu da elinden alırlar hayallerini de.

Daha çok minnakmışsın. Zamanla algın tamamen değişecek. Kendini tanıyıp ona göre bir tarz belirleyeceksin. Kendine has tarzı tavrı olan kadınlar daha dikkat çekici merak etme. 35ime geldim en güzel zamanlarımdayım bence. Her şeyi bilinçli yapıyorum çünkü. Fiziğim saçım başım cildim makyajım giyimim daha yeni oturdu.
Kendi içine yatırım yap maddi olarak kendi kazancın olunca dışına da bolca yaparsın zaten. Sosyal medyadaki abartılara da inanma. Her şey alice harikalar diyarında değil.
ne güzel yazmışsınız,teşekkür ederim 🫶

Ay sabahtan beri cevap yazıcam yazamıyorum:( lazer yaptıktan sonra kullandığınız bir ürün var mı? Yaptıktan hemen sonra yani. Az önce ikinci seansımı yaptım ne sürsem diye geziyorum etrafta. Bir de genitalde çok işe yaramıyor sanki sizde durum nedir? Son olarak nasıl da hatırladım şak diye 😊😊

Ay sabahtan beri cevap yazıcam yazamıyorum:( lazer yaptıktan sonra kullandığınız bir ürün var mı? Yaptıktan hemen sonra yani. Az önce ikinci seansımı yaptım ne sürsem diye geziyorum etrafta. Bir de genitalde çok işe yaramıyor sanki sizde durum nedir? Son olarak nasıl da hatırladım şak diye 😊😊
Yani ben birşey kullanmiyorum ama krem sürebilirsin 2. Seansda genitalde özellikle ne bekliyorsun 🤣 duzenli yap faydasını görürsün ben nerdeyse 0 ım 🫠 yumiş yumiş 🤤
Kafa zehir :KK8:

Ben kendime bakmayı seviyorum çünkü zor bir tipim var bakmazsam ucubeye dönüyorum ve aynaya baktığım zaman güzel bir kadın görmek isterim ama elbise etek giyer miyim yok giyim olarak tayt eşofman takılıyorum mesela. Takı takamam alyans bile. Bu bir dayatma mı bilmiyorum her dönemde kadınlar süslenmeye meraklı mö üretilmiş takılar var taraklar var. Lazeri vs küçük yaşta halettim ama hamileyken tekrar çıktı çok çirkinleştiğimi hissediyorum ben de. Memelerimin ucu kapkara oldu üstüne büyüdü kıllandı 🤣 umursamıyorum almadım bile. Hormonlar bu kadar etkiliyor işte. Her kadının aurası güzelliği farklı önemli olan iyi hissetmek ve bedeninle barışmak

Back
X