Maske Tarifleri Güzelliğim adına birçok şey denedim vee...

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
Evet bayanlar hep bebek gibi bembeyaz pürüzsüz bi cildim bi yüzüm olsun istedim, kimi zaman oldu kimi zaman olmadı, cildime sürmediğim şey kalmadı ve sonuç olarak neyin ne olduğunu anladım bu konuda size tavsiye verebilecek tecrübeye ulaştım, buyrun okuyun.

1) Onlarca denediğim maskeden sonra en iyi sonucu verenin pirinç unu-süt maskesi olduğunu gördüm. Cildi yumuşacık yapıyor uzun süre kullanımda (ben hergün yaptım) cildi beyazlatıyor.Lekelerin rengini açıyor.Sivilceye bir yararı yok sanırıım.
2) Kayısı Çekirdeği Yağı. Mucize bir yağ, cildi muhteşem güzelleştiriyor, hergece yatmadan önce sürdüm, kokusu hoş olduğundan bazen krem niyetine okula giderken bile sürdüm bebek gibi yapıyor cildi.
3) Elma sirkesi zaten başlı başına bi leke açıcı.
4) Nemlendirici krem içinde kesinlikle bephantene öneririm, tüy yapıyor laflarına kulak asmayın artık her krem tüylenme yapıyor nerdeyse.
5) Yüzünüzde tüy sorunu varsa, hiç tüy azaltıcılarla uğraşmayın. Benim sorunum vardı ve ben defalarca yüzümü aldı ağdayla, ağda yanığı oldu iz kaldı.. Tüylerim bitsinde iz olsun onu hallederim dedim, 4 5 kutu bioder kullandım, ha azaltmadımı azalttı ama bitirmedi bende izlerle kaldım pes ettim artık doğru lazere..
6) Vazelin. Çoğunlukla takıntı yaptım yüzümle oynadım kanadı kabuk tuttu, kabuk kalksın yara çabuk iyiileşsin diye yüzümü hafif sıcak suyla yıkadım, ardından hemen vazelin sürdüm kabuk yumuşadı ve çıktı, ama kesinlikle oynamadım kabukla kendiliğinden çıktı,yarada çabuk iyileşti. Diğer türlü elde ayakta her yerde kullanırım vazelini, çok çok yararını görürüm.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Bende buralarda çok mucize tarif aradım durdum uzun zamanlar. Ama artık cildim için ne yapacağımı biliyorum

cıldın ne pekı karma kuru yaglı ogrenebılırmıyım bıde elma sırkesını hergun mu nasıl kullandın yazarmısın

Lekerin rengini aciyor derken...hani sivilcelerden kalir ya böyle kirmizi kirmizi bu lekelerimi kast ediyorsun acaba ? öyleyse hemen denemeliyim tskler[/QUOTE]

Bende sivilcelerimden kalma kahverengi lekeler vardı renklerini açtı. Kırmızılarda da işe yarayacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…