Cildiyeye gittim sivilce tedavisi gördüm aylar sürdü toparlandı cildim, haliyle hap kullanmayı bırakınca tekrar etti.. Kilomda yokki 54 kiloyum 1,65 boy hayatımda kilolu olmadım nasıl çatlak oldu anlamadım ben de,kahvaltı yapmaya çalışıyorum sabah erken kalkıyorum zaten iş dolayısıyla ama yine de yapıyorum evde, burda okuduğum herşeyi uygulamaya çalışıyorum ama işe yaramıyoEğer sivilcelerden çok müzdaripseniz bi dermatoloğa gitmenizi öneririm. Çünkü sizde kendi başınıza yapmanız gereken çoğu şeyi yapmışsınız, peeling, düzenli temizleme, makyaj yapmama gibi. Dermatoloğun önereceği ilaç da muhtemelen roaccutane olur ya da başkası ama kesinlikle doktorunuzun dediğinin dışına çıkmazsanız birkaç ay içinde sizin de yüzünüz bebek cildi gibi olabilir. Bir de beslenmenize dikkat edin, yağı, tuzu, şekeri, unu azaltın. Çok iyi bir kahvaltıyla başlayın güne, hatta en iyi öğününüz kahvaltı olsun. Kilo vermenize çok yardımcı olacak bu dediğim.
Kabak kesesi almam lazım o zaman üşenmeden her duşta kullanmalıyım sanırımSırt sivilceleri ve batıklar için kese öneriliyor kabak kesesi onu deneyebilirsin gözenekler kapandığı için oluyor zaten onlar.
kil maskesi haftada 1 mi yapmam lazım aktardan mı temin edicemBatıklar ve kolltuk alti lekeleri icin lazere gidin.yuzunuzlede ugrasmayi birakin.makyaj yapiyorsaniz sadece goz makyaji yapin fondoten pudra birakin.kil maskesi yapin.cildi gercekten temizliyor
Cildiyeye gittim sivilce tedavisi gördüm aylar sürdü toparlandı cildim, haliyle hap kullanmayı bırakınca tekrar etti.. Kilomda yokki 54 kiloyum 1,65 boy hayatımda kilolu olmadım nasıl çatlak oldu anlamadım ben de,kahvaltı yapmaya çalışıyorum sabah erken kalkıyorum zaten iş dolayısıyla ama yine de yapıyorum evde, burda okuduğum herşeyi uygulamaya çalışıyorum ama işe yaramıyo
Tedavım bitene kadar gittim doktora o bırak deyince bıraktım ilacı, uzun vadede bakım istiyo bedenimiz üşenmeye zaman yokacaba o ilacı yarıda mı kestin? doktor bitti diyene kadar kullanman gerekiyor çünkü. ama tabi tekraralamayacak diye bir kural yok. Kilon gerçekten iyimiş, bende 5kiloyum ama benimde çatlaklarım var, spor yapmaya çalışıyorum, buranın spor bölümü çok güzel, herkes tecrübelerini, sporla aldıkları sonuçları yazıyorlar, oradan çok iyi şeyler öğrenebilirsin çatlaklarının azalması için. Bir de beslenme sadece kilonu etkilemeyecek saçını cildini, sağlığını da olumlu yönde etkileyecek. Ama uzun vadede. Düzenli yaparsan, hayatında bir rutin olana kadar düzenli bir şekilde beslenmene dikkat edersen. İşe yaramayacak diye düşünme, her şey senin elinde
Bence canım üşenme zaten sonrasında düzelmeye başlayınca moralin düzelir,bacaklarınla oynama iz kalır,ben sadece küçük bi tanesiyle oynamıştım izinin geçmesi bi kaç ayı buldu sende daha fazladır o lekeler,oynama yavaşa yavaş kesele.Sırtta hemen etkisini gösteriyor zaten kese,bol sabun ve kese.Kabak kesesi almam lazım o zaman üşenmeden her duşta kullanmalıyım sanırım
Tedavım bitene kadar gittim doktora o bırak deyince bıraktım ilacı, uzun vadede bakım istiyo bedenimiz üşenmeye zaman yok
Haftada bir yada 15 de bir yeterli.ben kalip.seklinde kil alip suyla ezip kendim uyguluyordum.kil maskesi haftada 1 mi yapmam lazım aktardan mı temin edicem
Tahmin ettim 55 kilo olduğunu sade 5 yazmışsınaynen kesinlikle üşenmeye zaman yokbi de kilomu yazamamışım, 55 kiloyum, 5 kilo yazmışım
Kalıp şeklinde sabun gibi mi satılıyo, ne kadarını suya koyuyosun istediğin kadar mıHaftada bir yada 15 de bir yeterli.ben kalip.seklinde kil alip suyla ezip kendim uyguluyordum.
Aslinda bana komsum.getiriyordu sert topraktan kesik alip veriyordu.onlarin koyde varmis.ama aktarlardada satiliyor diye biliyorum.bildigin kurumus toprak.hamur nasil yaparsin.oyle suyla eziyorsun.macun sekline geliyor.yuzunde kuruyana kadar beklet ben burnumun ustunu kalip gibi soyuyordum gerisini yikiyordum.zaten soyunca camurta siyah noktalari kendinde gozlemliyorsun :)Kalıp şeklinde sabun gibi mi satılıyo, ne kadarını suya koyuyosun istediğin kadar mı
Peki teşekkür ederim denicem 15 de 1Aslinda bana komsum.getiriyordu sert topraktan kesik alip veriyordu.onlarin koyde varmis.ama aktarlardada satiliyor diye biliyorum.bildigin kurumus toprak.hamur nasil yaparsin.oyle suyla eziyorsun.macun sekline geliyor.yuzunde kuruyana kadar beklet ben burnumun ustunu kalip gibi soyuyordum gerisini yikiyordum.zaten soyunca camurta siyah noktalari kendinde gozlemliyorsun :)
Rica ederim :)Peki teşekkür ederim denicem 15 de 1