Güzellik merkezinin birine cilt bakımına gidiyordum. Tabiki önden sözleşme ıvır zıvır imzalatıyorlar. 7 gün içerisinde cayabilirsin. Memnun da kaldım. Daha sonra dermapen paketi de aldım, aslında almadım ikna edildim.(Enayi tokatlamaca) Aslında işlemi duymuştum. Küçük mikro iğnelerle yüzünüzde yaralar oluşturarak cildin yenilenmesini sağlıyor. Benim cildim aşırı hassas ve ince. Senin cildinde leke yapar dediler. Aslında aldığıma da pişman olmuştum. Neyse ki 7 gün dolmadan arayıp paketi iptal etmelerini söyledim. Neymiş efendim, kampanya kapsamında olduğu için iptal edilemezmiş. Bana da bu bilgilendirmeyi yapmadılar. Küçük bir restleşmeden sonra Tüketici Hakem Heyetine başvurdum elimdeki evraklarla. 1 ay sonra cevap geldi. Karşı taraftan savunma istemişler onlar bir cevap vermediği için iptal edilmiş. İtiraz hakkım vardı ama araya deprem girdiği için konu kapandı gitti. Gerçi onlar cevap vermediği için haklı mı oluyorum, itiraza gerek var mı onu da bilmiyorum. Bulunduğu yer de yıkılmış başka yere taşınmışlar. Şimdiye kadar ses çıkmadı. İcraya vereceklerini söylemiştiler ama ne gelen var ne giden. Sizce bundan sonra verilir mi?