Güzel Yüzlü Nathalie Kelley

Kadının tek sevmediğim yeri kafa yapısı. Çene kısmı falan bir garip. Ve tek bir kusur onu vasatlastırmıs. Bence sadece hoş denilebilecek durumda.

Aslında evet ,yüzüne tek tek bakılınca güzel fakat çene yapısı biraz değişik.Mesela Jennifer Aniston da öyle.Resmiyle biraz oynayınca (azcık tipi kaydı ama olsun=)) daha hoş oldu sanki.

Güzel Yüzlü Nathalie Kelley diye başlığı açmamın nedeni bu kızın tek tek bakıldığında kaşı, gözü, burnu, elmacık kemikleri, dudakları gayet hoşken çene yapısından ötürü çoğu kişide çirkinmiş algısı oluşturuyor ki o da günümüz kadınlara dayatılan güzellik anlayışından ötürü ama ben yüzdeki farklılıkları seviyorum hatta daha doğrusu çekici buluyorum... şimdi senin düzelttiğin çene yapısına bakınca farkettim ki insanlar kusurlarıyla güzel, çenesini değiştirince gözüme bildiğin çirkin geldi:)

Çene kemikleri çok geniş evet...

Bir arkadaş oynamış ve bence çok hoş olmuş

Aslında saçları dişleri gözleri ve kaşları güzel..

Ama bütüne bakarsak güzel parçalar uyumsuz birleşme..

Ama tabi Allah yarattı çirkin diyemem..

Evet alışılmışın dışında=)Ve gerçekten de insan bu dayatılan kalıpların dışında özellikler taşıyan insanlara karşı önyargılı yaklaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…