Güzel Tül perdem var diyenler fotolarınızı görelim

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
96
İstanbul
Benim tüllerim neyazıkki güneşten yırtıldı. Aslında 7 senede oldu kullanalı. Yeni birşeyler yaptırmak istiyorum ama birsürü çeşit var. Benim evimdeki krinkıl. Çok rahat temizliği. Yıkıyorum ve asıyorum. Ütüleme derdi yok. Evlerinizdekileri görmek istiyorum fikir açısından. Ve kullanım olarakda kolaymı zormu belirtirseniz sevinirim.zemuszemus

ben ip perde kullanıyorum canım. siyah renk. 2 pecereyede kendim simli siyah sakallı ipten tül yaptım. internette aratırsan modelleri görürsün. inşallah kendi evime taşınacağım ama zaman belli değil. bu yüzden kirada oturduğum yere masraf etmek istemedim.

$30112009296.webp

$30112009302.webp

$30112009298.webp

$30112009310.webp

$30112009305.webp
evimize taşınalı birkaç hafta oldu ve diğer evdeki tüllerim uymadığı için yeni yaptırmak zorunda kaldım.
katlamalı perdeler ütülenirken biraz zorluk çıkartıyorlar ama yine görünümleri harika.
misafir odamda ip perde ve farklı bir fon kullanıldı.sözde yıkaması kolaymış file verdiler onun içine koyup yıkanacak.
fonlarda kuru temizleme.
mutfakta balkonum olduğu için 2 ayrı tül yapıldı böyle kolay oluyor.

aysunsudeNaz canım perdelerim çok şık güle güle kullan,çok zevkli seçimler olmuş a.s :nazar:

Eki Görüntüle 29787

Eki Görüntüle 29788

Eki Görüntüle 29789

Eki Görüntüle 29790

Eki Görüntüle 29791
evimize taşınalı birkaç hafta oldu ve diğer evdeki tüllerim uymadığı için yeni yaptırmak zorunda kaldım.
katlamalı perdeler ütülenirken biraz zorluk çıkartıyorlar ama yine görünümleri harika.
misafir odamda ip perde ve farklı bir fon kullanıldı.sözde yıkaması kolaymış file verdiler onun içine koyup yıkanacak.
fonlarda kuru temizleme.

canım çok ferah görünüyor
çok hoş güle güle kullan

kızlar şuan makina evde olmadığı için foto koyamıyorum benim fonlar taftadan brillantın aldığım yer 30 da yıka ıslak ser sonrada odadan çık 4 5 saat odaya girme dedi ilk makinadan çıktığında görseniz okadar kötüydüki anlatamam sinirlerim bozuldu görünce düzelmez sandım ve o kadar ağırlaştıki perde zorla astım ama şimdi gelin görün sanki ütülemiş gibi ilk evime serildiği gün gibi ve tafta çok kırışan bi kumaş olduğu halde düzeldi size tavsiyem eğer fonlarınız taftaysa kuru temizlemeyle falan uğraşmayın atın perde programına yada 30 çok güzel oluyo denemiş biri olarak tavsiye ederim

aysunsudeNAZ çocuk ve salondaki katlamalı perdelerine bayıldım çok gzl renkleride çok yakışmış odalara

kestane 30 derecede yıkadıktan sonra hiç mi sıktırmıyorsun?

aysunsudenaz perdelerin çok güzel özellikle ip perdene bayıldım çok ferah ve şık göstermiş

Eki Görüntüle 29787

Eki Görüntüle 29788

Eki Görüntüle 29789

Eki Görüntüle 29790

Eki Görüntüle 29791
fonlarda kuru temizleme.

mutfaktaki katlamalı perdenizi kolay yıkayıp takabiliyormusunuz tavsiye eder misiniza.s.

Back
X