anladım kimse çamaşır yıkamıyor buradakızlar 1 senelık evlıyım ben mı beceremıyorum bılmıyorumda çamaşırlarımda bazen kirler kalıyor
deterjanımın hangı marka olduğunu unuttum alalı epey oldu ama genelde renklilerı 30 derecede(kumaş pantolonlar var),beyazları 60 derecede 2 saatlik programda yıkarım.
sizler hangi deterjanı kullanıyorsunuz ve kaç derece de kaç dk da yıkatıyorsunuz
yorumlarınız birçok kişiye yol gösterecektir,cvp yazarsanız sevınırım.şimdiden teşekkürler
omo nun hangisi cnm toz mu sıvı mı?Ben 1,5 yildir tursil kir cicekleri kullaniyordum, sonra ablami ziyarete gitmistim, pardesume yag ve cay damlattim, aksama kadar sadece islak mendille sildim ve eve gidince hassas programda yikadim, cikmadi leke. Kuruyunca bir kere de omo ile yikadim 15 dk.lik kisa programda cikti. Tursil de kotu degil, marketleri takip edersen ucuza da alirsin hatta, buarada jel kullaniyorum, toz degil. Ama omo'nun pardesumu kurtarmasi fikrimi degistirdi, tursilim bitince omo aldim.
Beyazlari koslaya bastiriyordum, memnun kalmadim, ne kadar yipratsa da eger leke varsa camasir suyu kullanmaya devam edecegim.
Bunun disinda yumusaticim da yumoşş, kokusunu seviyorum, bence kalici da.
İşte boyle
Amma anlattim ya
Sivi canim =)omo nun hangisi cnm toz mu sıvı mı?
teşekkür ederim cnm:)Ben tursil çamaşır suyu katkılı olanını kullanıyorum 50 derece beyazlar misler gibi çıkıyor bazende gece biraz calistiriyorum deterjanı iyice aldığında hafif kopurdugunde kapatıyorum makinayi sabaha kadar bekliyo sonuç süperrenklileride tursil color la genelde hassas birsey yoksa 40 derece renklileride makinayi çok nadirde olsa kapatıyorum ama 1 saat falan çok memnunum
cnm ben bipbellinda nın bul.mak. için olanı kullandım da bardaklarım falan sapsarı oldu.biobellinda kesinlikle.. hatta camasir deterjani hali silerken bile kullaniliyor.. ustelik helal sertifikasi var.. ve Turk mali..
canım bende bir buçuk yıldır evliyim denemediğim marka kalmadı omo,alo,persil,pervol hepsini denedim en iyi sonucu ariel den aldım gerçekten mükemmel. Sıvı deterjan kullanıyorum bu arada. Renklileri 40 koyu renkleri,siyah laci kahve falan özelliklede koyu renk notları 30, beyazları 60 kazak vs yunluleri,de 30 derecede yıkıyorum. Bebişiminkileri de omo baby sensitive ile 50 derecede yıkıyorum.kızlar 1 senelık evlıyım ben mı beceremıyorum bılmıyorumda çamaşırlarımda bazen kirler kalıyor
deterjanımın hangı marka olduğunu unuttum alalı epey oldu ama genelde renklilerı 30 derecede(kumaş pantolonlar var),beyazları 60 derecede 2 saatlik programda yıkarım.
sizler hangi deterjanı kullanıyorsunuz ve kaç derece de kaç dk da yıkatıyorsunuz
yorumlarınız birçok kişiye yol gösterecektir,cvp yazarsanız sevınırım.şimdiden teşekkürler
deterjanda helal sertifikası aramak hiç aklıma gelmezdi ilginç. Yani deterjanın içinde helal olmayacak ne olabilir ki?biobellinda kesinlikle.. hatta camasir deterjani hali silerken bile kullaniliyor.. ustelik helal sertifikasi var.. ve Turk mali..
Domuz jelatini mesela.. Veya sagliga zararli baska maddeler.. Ozellikle Israil ürünlerinde bolca bulunan maddeler.. Yani domuz,alkol gibi Muslumanlarca helal olmayan seyler icerige karistirildiginda kullanimi da caiz olmayabiliyor, sadece yeme içme ile alakali degil helal haram durumu..deterjanda helal sertifikası aramak hiç aklıma gelmezdi ilginç. Yani deterjanın içinde helal olmayacak ne olabilir ki?
yuh ya deterjana bile domuz jelatini mi koyuyorlar ne biçim şey yaDomuz jelatini mesela.. Veya sagliga zararli baska maddeler.. Ozellikle Israil ürünlerinde bolca bulunan maddeler.. Yani domuz,alkol gibi Muslumanlarca helal olmayan seyler icerige karistirildiginda kullanimi da caiz olmayabiliyor, sadece yeme içme ile alakali degil helal haram durumu..
Detay icin arastirabilirsiniz internetten..