güzel tecrübelerinize ihtiyacım var!!!!

canım öncelikle şunu sorayım.bebekler için özel hazırlana çorbalardanmı yapıyosun.hani şu içine herşeyin katıldığı çorbalardan.benim kızımda yememişti onlardan.en sonunda evde o gün hangi çorbadan yaptıysam kendimiz için içine minik mink ekmek doğrayıp yedirdim.tmm bebekler için çok faydalı bol sebzeli çorbalar ama ne sevmediyse ne yapsan yemez.uğraşma.tadına bak.eğer sende yiyebiliyosan öyle yedir.mesela brokoli çok faydalı ama her çorbanın tadını bozuyo bence.

selam canım
4 ve 1 yaşında iki oğlum var ben hiç problem yaşamadım yemek konusunda,
tarhana çorbası ile başladım süt ile pişirdim,sebze çorbaları mevsimine göre tüm sebzeler bir çeşit tahıl
bir çeşit et türü koydum ;yani bir gün pirinç bir gün bulgur gibi ,tavuk ve kıymayı dönüşümlü olarak kullandım8.aydan sonra balık ekledim.muhallebisine ceviz kırığı ekleyebilirsin omega açısından çok değerli.benim tecrübelerim böyle sana kolay gelsin canım sevgiler)))))))))))

saolun yazdıklarınız için .
sevgili ergölcükler benim oğlum pütürlü bişey yemiyo sebze corbassı yaptım ona bi gün kabak patates havuc pirinç sonra mikserledim sonra bi tatlı kaşıgı zeytinyagı bi çimdik tuz ama yemedi ertesi gün 2 dal ıspanak patates havuç pirinç yaptım yine yok bugün ne yoğurt ne meyve püresi hiç bişey yememiş mamayıda hergün 130 yerken bu gün bi ögün 50cc bi öğün 100 içmiş benim bıraktığım sütüde içmemiş diş cıkarıyo ondan sanırım siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…