Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.707
63
Hanımlar Merhaba benim bir derdim var hamileyim 24 haftalik dün gece karın agrisiyla acile gittik bebeğim gayet iyi fakat benim sağ bobregimde büyüme gördü doktor büyüme ve taş görüyorum dedi ürolojiye git dedi ve kendi kadın doğum doktoruna görün dedi hemen kendi doktoruma gittik doktorumda büyüme olabilir gebelikte dedi hemde taş için suan yapilicak bişey yok dedi sancin olursa hastaneye gel erken doğum olabilir bu durumda binde bir ama erken dogurucak sin demiyorum dedi çok üzüldüm bebeğim de sorun yok ama hamilelikte bobrek tasi yüzünden erken doğum yapan var mı ne yapıcam çok korkuyorum .

Not ; konuyu yanlış yeremı açtım bilmiyorum ama lütfen yardım edin

Ablamda da aynısını demişti doktorlar ağrısı oluyordu böbrek te büyüme olmuş ağrı çok olur dayanamiyorum dersen bi stent gibi bişey takariz doğumdan sonra düzeliyor zaten denilmişti ama okadar ağrısı olmadı normal dogumunuda yaptı gayet iyi bence içini ferah tut takma kafana stres yapınca bebeginde etkilenir bi sorun yok bence olumlu düşün

Pozitif düşüncenin gücüne çok inanıyorum. İyi düşün, iyi olsun. Çok normal giden bir hamilelikte erken doğum riski her zaman için vardır. Yani şu an için erken dogum riskin herhangi bir gebeyle ayni. Bunu düşünüp de strese girme. Stres herşeyden daha zararli bebeğine.

Çok üzüldüm bebeğim gayet iyi ama ben çok korktum daha çok küçük

Allah razı olsun sizlerden gerçekten iyi bi söz duymaya bile o kadar ihtiyacım var ki burnumun kemiği sizliyo o derece dokunsalar aglayacagim

Geçmiş olsun, benzer durumu yaşayan çok gebe vardır eminim ki, içinizi ferah tutun. Doktorlar en kötü ihtimalleri de dahil ederek ayrıntılı bilgi vermek durumundalar. Bilginiz olsun diye. Siz moral bozmayın kontrollerinizi aksatmayın

Gecmis olsn canm bobrek buyumesi hamilelerde oluyormuş bebek bobregin ustune yukleniyormus. Tas bendede var hamile kalmadan hemen once tas oluştu. Tasi hareket ettirmemen lazm tas sancisi dogumu tetikliyor. Ben o nedenle çok yürüyüş yapmıyorum birde her ay tas icin ultrasona giriorum tasin hareket edip etmedigine baktirıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…